witam dzisiaj kupiłem sobie samolot który wogule nie działa kupiłem oferte za 25zł i chyba nie powiecie mi że pieniądze poszły w błoto czekam cche albo zwrot monet albo by naprawili bład: serwer,mineserwer.pl,błąd z lataniem nie da się w żaden sposób latać spacja czy inne klawisze nie dzialają i zaraz nagram video:https://youtu.be/w1DbeIjg9B4
Witaj Graczu, Przedstaw problem w następujący sposób
Krok 1: Dokładnie opisz zaistniały problem, na jakim serwerze występuje , podaj lokacje danego błędu (kordy czy tam jakiś dokładny błąd byłby opcjonalne.).
Krok 2: Nagraj Wideo które przedstawiało by zaistniały problem , w wyczerpujący sposób ( Aby wszystkie wskazane przez ciebie błędy były uwzględnione na wideo)
Krok 3: Wrzuć tutaj to o co poprosiłem , bez ów rzeczy banan nie będzie w stanie naprawić jak i zweryfikować rzetelności zgłoszonego przez ciebie kłopotu ! Pozdrawiam
Proszę bardzo klikałem wszystkie przyciski jakie są możliwe i nic chce zwrot monet chce z powrotem:20000$ a nie samolot który nie działa
@up 10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki.
Zastosuj do tego co napisałem ci wyżej
dalem link do filmu wszystko zrobilem jak nie odpowiada ze utrate przedmiotó to niech je naprawi
dobra nie kupilem sobie 2 pakiety 1 ok 2 na darmo ja coś takiego nie toleruje nie chcą pieniędzy dodawają dodatki kture nie działają