MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] bład przy dołączeniu na tryb creative
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No więc na początku przez system otrzymałem mute na 9 minut i po wezwaniu administracji nikt się nie zjawił, ale to mniejsza. Będąc na działce mojego znajomego skopiowałem shulkerbox po czym wyrzuciło mnie i za każdym razem gdy chcę dołączyć na crative, wyskakuje mi ten sam błąd. :<
Najprawdopodobniej masz za duży znacznik NBT Czy coś w tym stylu- po prostu przekracza maksymalną wagę
(05-March-2021 21:45:07)Twist napisał(a): [ -> ]Najprawdopodobniej masz za duży znacznik NBT Czy coś w tym stylu- po prostu przekracza maksymalną wagę

jak to zmienić?
@up totalnie nie mam pojęcia , poszukaj na jakichś forach informatycznych czy coś, popatrze też coś samemu, dam ci znać jak coś znajdę.
(05-March-2021 22:16:30)Twist napisał(a): [ -> ]@up totalnie nie mam pojęcia , poszukaj na jakichś forach informatycznych czy coś, popatrze też coś samemu, dam ci znać jak coś znajdę.

okej, dziękuje i uprzedzam pytanie: zmiana launchera nic nie dała...
@up próbowałeś na:
1.Innej wersji mc
2. Restart PC
3. skorzystanie z funkcji wyszukiwania błędów w plikach gry.
(05-March-2021 23:01:06)Twist napisał(a): [ -> ]@up próbowałeś na:
1.Innej wersji mc
2. Restart PC
3. skorzystanie z funkcji wyszukiwania błędów w plikach gry.

1. Próbowałem
2. Pare razy już restartowałem swój pc
3. Już to robiłem
Myśle że problem tkwi w tym, że ten shulker box ma jakieś przedmioty które powodują błędy, ja go mam w ekwipunku i cały czas po prostu on tam jest utrudniając mi dołączenie na serwer, pytałem się administracji czy da się usunąć mój ekwipunek i jednak się nie da...
NBT nie zmieni żadne z rozwiązań proponowanych wyżej, jedyne co by pomogło to pozbycie sie itemu z eq, czego bez wejscia na serwer nie zrobisz. Osoby z odpowiednimi uprawnieniami są w stanie wyczyscić ci ekwipunek, ciekawi mnie skąd odpowiedź że to niemożliwe.
Ciekawi mnie ile jeszcze osób ma/będzie miało ten problem, skoro skopiowałeś shulkerboxa od kogoś innego.
Wyczyszczone EQ.
Przekierowanie