MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zimek1234
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Ehselish
Nicki osób posądzonych: zimek1234
Najdokładniejsza data zdarzenia: 12;05
Opis zdarzenia: -
Dowody: https://zapodaj.net/a9bf24b390dc1.png.html
Serwer: BestRPG
To bardzo ciekawe że nie dodałeś wcześniejszych słów MrMysterious1889, tylko bardzo wąziutki zapis czatu ukazujący moje słowa, Dostarcz dowód Pełny, gdzie mysterious prowokuje słowami "To ty płaczesz" " Coś jeszcze chcesz dodać ?" " Płacz dalej o to że wydałem 6k złoty na serwerownie banana"
Nie rozumiem jaki jest sens tego, gdyz wedlug mnie nie ma tu prowokacji, poza tym, sam zrobiles na niego skarge, mozesz tam umiescic te ''dowody'', co do mc ''edytowania chatu'' tu nawet nie skomentuje.
Przypomnę że według regulaminu osoba prowokująca drugą osobę do złamania regulaminu / łamania regulaminu dalej, także poniesie konsekwencję , więc Proszę, poskąpiłeś w tym wypadku dowodów tak, abym to ja okazał się winny a nie było tutaj prowokacji na ów załączonym obrazku.
Tak jak juz wyzej wspomnialem - zrobiles skarge na niego, do poki skarga nie jest rozwiazana - mozesz tam umiescic dowody, jezeli wedlug Ciebie wydaja sie byc prawidlowe. Napisalem rowniez, ze dla mnie nie sa, wiec po co mialbym robic skarge? Mam nadzieje, ze to bedzie ostatnia wypowiedz w tym watku do czasu rozwiazania skargi przez jednego z administratorow.
Dalej nie udzieliłeś odpowiedzi na mój zarzut prowokacji mojej osoby, Też nie chce nabijać postów w skargach , ale udziel wyczerpującej odpowiedzi, bo ja dalej mam zarzut odnośnie przycięcia czatu ustawieniami tak aby prowokacja mysteriousa sie nie załapała. Pozdrawiam.
Dział skarg to nie jest miejsce na bezsensowne dyskusje.
Ukarany/a.
Przekierowanie