Dzień dobry banan przez przypadek wpisalem komende klan usun i tak jakby stracilem klan z zamkiem i ulepszeniami i mam takie male pytanie czy bylbys w stanie mi oddac ten klan dopuki nikt go nie zajal ? mialem klan isengart a zdarzenie odbylo sie wczoraj 3 marca 2021 o godzinie +/- 20-21 prosze
Nie wspomnę o tym że nastąpiła sytuacja gdzie oszukałeś gracza na B2, klan usunąłeś i poszedłeś do ESSA, Manga kiedyś usunął w ten sam głupi sposób klan, nie ubiegał się o zwrot, to twoja wina - nie serwera.
z blogo to byl prank i mialem oddac ale kmb wyszedl z serwera a pozniej klan sie sypal misem dodalem randoma chcialem go wyrzucic ale ze stresu wpisalem klan usun a nie wyrzuc i stalo sie to co jest obecnie
(04-March-2021 11:29:07)lordfangart napisał(a): [ -> ]z blogo to byl prank i mialem oddac ale kmb wyszedl z serwera a pozniej klan sie sypal misem dodalem randoma chcialem go wyrzucic ale ze stresu wpisalem klan usun a nie wyrzuc i stalo sie to co jest obecnie
troche tak nie było xd, pisałem czy KLAN ESSA czy dodamy do klanu, to my ze tak, i ty usunoles ZOLW i dolaczyles do nas
Nie ma takiej mozliwosci trzeba byloby przywracac pelny backup, a ze jest to twoja wina to nie bedziemy karac innych graczy (cofka itemow/expa/zakupów).
Mało tego - na serwerze jest wprowadzone zabezpiecznie które CELOWO po przypadkowym wpisaniu komendy KLAN USUN pyta - CZY NA PEWNO CHCESZ SKASOWAĆ SWÓJ KLAN? - potwierdziles cheć skasowania wiec pretensje w pełni możesz mieć wyłacznie do siebie.