Czy jest sens robić expiwiska 90+ (mamy zrobione expowiska do 95lvl) Czy jesteście chętni aby je dodać jako Propozycje?
Tak jestem za, jeśli ktoś wyjdzie z 75 expowiska to już leci z górki, przydałoby się aby wyższe poziomy też miały jakieś miejsce do expienia.
Nowe expowiska = nowy content i cele dla wysokich graczy i wedlug mnie argument banana ze cytuje "wprowadzanie expo 90+ jest nie fair w stosunku do eysokich graczy np AlphaBest" jest bez sensu poniewaz oni tez beda korzystac z noeych expowisk dodatkowo szybciej niz inni wiec szybciej ebija lvl i beda mieli nowe cele do gry ktorych w biegu rozgrywki jest coraz mniej
Expowiska do sety równo byłyby spoko, tak aby level wyżej juz trzeba by było wbijać na innych expo, ale tutaj wsumie Jedyną osobą która nie skorzysta będzie wlasnie Alpha, chyba ze na expowiskach pojawia sie questy.
no kurna tylko na to czekam
Proponuje zwiększyć lekko exp otrzymywany na expowisku 85 po przekroczeniu 90lvla. A następne expowiska wprowadzać już od 100lvla.
Wydaje mi się że w takim przypadku nikt nie zostanie specjalnie poszkodowany.
Według mnie spoko pomysłem byłoby utworzenie expowisk do 100lvl. Wtedy dopiero poziom 100+ byłby ciężki do wbijania i byłoby to już typowe maxowanie konta/wbijanie topki serwera.
(04-March-2021 14:23:00)Azrael_ napisał(a): [ -> ]Proponuje zwiększyć lekko exp otrzymywany na expowisku 85 po przekroczeniu 90lvla. A następne expowiska wprowadzać już od 100lvla.
Wydaje mi się że w takim przypadku nikt nie zostanie specjalnie poszkodowany.
szczerze, to jest najlepsza propozycja! Jestem na tak
Dobry Pomysł Czekam na 110 expowisko
Nowe expowiska - nowe wyzwania. Jestem za