Witam chciałbym na szybko napisać że dalej kolekcjoner jest zbugowany i po odebraniu questa u niego buguje się quest decarda.
dodaj jakis ss moze to pomoze
Chodzi o to że: Gracz robi all zadania na exp 5 i potem robi zadanie dodatkowe (nie dawno temu dodane) i właśnie po zrobieniu tego zadania to all questy się resetują.
(12-March-2021 02:46:31)Admin napisał(a): [ -> ]co znaczy sie resetują
Mówiąc najprościej: aby odblokować decarda trzeba zrobić wszystkie questy na expowisku. Od kiedy został dodany ten quest na zwykłą skrzynię talków questa decarda nie można robić pomimo zrobionych innych zadań. Występuje to tylko w przypadku exp5, reszta jest git.
to przeciez logiczne ze skoro nie zrobilo sie questa na talki to u decarda dodatkowej misji rowniez sie nie zrobi.
(12-March-2021 13:42:24)Admin napisał(a): [ -> ]to przeciez logiczne ze skoro nie zrobilo sie questa na talki to u decarda dodatkowej misji rowniez sie nie zrobi.
No właśnie chodzi o to, że po wykonaniu all questów
łącznie z kolekcjonerem dalej decard nie działa. Jest odblokowany ale nie zlicza mobów.
wez nagraj filmik bedzie najprosciej, jak gadasz z npc na exp5 i decardem
(12-March-2021 15:02:32)Admin napisał(a): [ -> ]wez nagraj filmik bedzie najprosciej, jak gadasz z npc na exp5 i decardem
Prosz, oto filmik. Jest pokazane jak gadam z all NPC z questami na exp5 (wszystkie mam wykonane), potem pokazałem ze mam odblokowanego decarda. Pokazałem też, że nie zliczają się moby do decarda.
Tak PS: Jestem pewny że zrobiłem zadanie na skrzynie talków, jednak NPC mówi coś w stylu "wróć gdy zrobisz pozostałe zadania". Ustawiłeś aby wypowiadał taką kwestie dialogową, czy może to jakiś mały bug?
https://www.youtube.com/watch?v=M79PlOVatTk
raczej naprawione, przetestuj.