MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Niesłuszny Ban Za Kopanie Na Afk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: BogdanDelpierro
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ jest niesłuszny
Powód blokady: Kopanie afk
Data nałożenia blokady: 01.03.2021
Moderator banujący: SzYmiii
Serwer: [attachment=5199]MineFox.pl
Wystosowałem do Ciebie 3 wiadomości w ciągu 3 minut w celu odpowiedzi, ruszenia się, dania jakiegoś znaku, że nie kopiesz na AFKU. Niestety odpowiedzi nie otrzymywałem, Ty dalej kopałeś i nie reagowałeś na moje wiadomości, dlatego dostałeś bana, który jest w pełni słuszny. Poniżej przesyłam treści oraz godzinę wysłania wiadomości:
[11:25:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[11:27:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[11:28:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.

Po tym czasie czekałem jeszcze ponad pół minuty na odpowiedź z Twojej strony, lecz niestety żadnej nie otrzymałem.
[11:25:47] - Wysłanie pierwszej wiadomości
[11:29:02] - Nadanie blokady

Nie rozumiem po co piszesz, że blokada jest niesłuszna, gdyż jest w pełni uzasadniona. Wystarczyło przeprosić a być może zastanowił bym się nad skróceniem bana, w obecnej sytuacji nie ma takiej możliwości.

Prośba o odbanowanie odrzucona

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie