Wystosowałem do Ciebie 3 wiadomości w ciągu 3 minut w celu odpowiedzi, ruszenia się, dania jakiegoś znaku, że nie kopiesz na AFKU. Niestety odpowiedzi nie otrzymywałem, Ty dalej kopałeś i nie reagowałeś na moje wiadomości, dlatego dostałeś bana, który jest w pełni słuszny. Poniżej przesyłam treści oraz godzinę wysłania wiadomości:
[11:25:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[11:27:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[11:28:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz BogdanDelpierro] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
Po tym czasie czekałem jeszcze ponad pół minuty na odpowiedź z Twojej strony, lecz niestety żadnej nie otrzymałem.
[11:25:47] - Wysłanie pierwszej wiadomości
[11:29:02] - Nadanie blokady
Nie rozumiem po co piszesz, że blokada jest niesłuszna, gdyż jest w pełni uzasadniona. Wystarczyło przeprosić a być może zastanowił bym się nad skróceniem bana, w obecnej sytuacji nie ma takiej możliwości.
Prośba o odbanowanie odrzucona