MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Drugie zastosowanie do Oka Baala
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Eloo

Jak wiemy na bestrpg sa legendarne bossy i własnie w tym rzecz. Item z diablo to Róg Diablo i ma zastosowanie na DT (item ochronny na ulepszeie +10) a z baala to Oko Baala i ma zastosowanie tylko do AZMODANA a azmodam jest nie opłacalny do roboty, wiec oko baala również traci sens.

Moja propozycja to dodanie na /warp targ npc który daje nam wymiane czyli Oko Baala 1x - Sproszkowany Anihilus 1x Wymiana wcale nie za op ponieważ zrobienie BAALA graniczy z bardzo dobrym eq + sprawność fizyczna!

Dobra rada jeżeli za OP to zapraszam na BAALA i zrobcie sobie danego bossa (powodzenia) ;DD

ja na 7 bossów (baal) to mialem tylko jeden raz oko baala ;D to takie małe porownianie
Myślę, że wymiana ok dla kogoś kogo absolutnie nie interesuje Azmodan, którego mało kto chce zrobić no i rzadko kto posiada również mroczny fragment do zwoju na azmodana. A dodam od siebie, że mroczny fragment ma własne zastosowanie, więc oko baala też mogłoby mieć...
Albo generalnie wymiana tego oka na określoną ilość sproszkowanych talków.
Po dodaniu możliwości zdobycia zwojów lege z AZMODANA wydaje mi się że opłaca się go robić.
Azmodana już się opłaca robić ale przydałoby się 2 zastosowanie oka baala i myślę, że 1 sproszkowany anihilek będzie git.
za oko bala sproszowany anni?
Tak, oko baala kosztuje koło 400 tysięcy.

Sproszkowany ani to około 140-160k
dodane na markecie.
Przekierowanie