MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Kubamax ban nick
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: McTrawaPlToFrix (Nie byłem na nicku RoxSd poniewaz musze nie moge wbic z tym nickiem bo musze miec male s a nie duze)
Nicki osób posądzonych: Kubamax
Najdokładniejsza data zdarzenia: 27.02.2021 00:50
Opis zdarzenia: Kubamax dal mi bana za nick "Mctrawapltofrix" I w zasadzie nie wiem czemu dal mi tego bana. Nick nie jest wulgarny/obrazliwy. (Frix to nie obraza). Prosze o sciagniecie bana/wytlumaczenie sytuacji...
Dowody: https://imgur.com/a/SZNA80f
Serwer: MF, kitpvp
Jak każdy wie jest to były nick obecnego opiekuna administracji i jest on nadal z nim kojarzony. Dodając do takiego nicku "tofrix" wręcz prosiles się o bana. Watpie byś nie reagował gdyby ktoś zrobił nick "RoxSdtofrix"?
Cytat:13. Zabrania się rejestracji konta na nicki zawierające treści wulgarne, obraźliwe, prowokacyjne, promujące strony internetowe czy serwery innych gier oraz podszywające się pod administrację.
Analogicznie taki Nick jest prowokacyjny dla właściciela takiego nicku, więc podstawa do bana jest jak najbardziej uzasadniona. Jak chcesz powołać się na dany podpunkt dotyczący nieodpowiednich nickow zalecam przeczytać go całego.
Moderator wyjaśnił wszystko. Odrzucam

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie