MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Faworyzacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry:ugh_Kaczor / _Bust
• [b]Nicki osób posądzonych: Naatasha
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:26.02.2021
• [b]Opis zdarzenia: faworyzacja na tym serwie np Naataha (podobna bardzo sprawiedliwy admin) Broni NaatQa nie znam dokładnego nicku ale Naatasha dopuszcza do tego aby wyzywał mnie jakiś gracz. Po czym jak ja wypowiem się na ten temat dostaje bana... Rozumiem jak bym wyzwał osobę ale tego nie zrobiłem.
Nie dość że zmieniłem nick na premce aby nikt mnie nie znał dostałem bana za to że napisałem na "MSG" aby 1 z graczów nie grał na serwie... i dostałem bana za Groźby śmierci. A więc z tego wynika że zostałem zbanowany na oby dwóch kontach za czyny innych graczy. Pozdrawiam każdego rozsądnego administratora <3
• [b]Dowody:2 SS z banów [attachment=5193][attachment=5194]
• [b]Serwer:Minefox
Zacznijmy moze od malego sprostowania od razu informuje ze wszystkie dla ciebie bany odemnie sa sluszne, to moze na pierwszy ogien rzucmy sobie NaatQa, nie pisala Ona wielce obrazajacych rzeczy jedynie napisala pare zdan o twojej sylwetce i poprosilam ja by sie uspokoila i zrobila to, do tego ty dostales bana na ugh_Kaczor nie tylko za tamten jeden dzien, obserwowalam twoje zachowanie od dluzszego czasu, do tego otrzymywalam w tym czasie rozne skargi na ciebie, chociazby takie ze kogos obrazasz, np wlasnie damy sytuacje z NaatQa napisales do niej ze ma tok myslenia ja prostytutka, juz pomine fakt skad mozesz wiedziec kto jak mysli ale juz to bylo przesada, do tego bierzemy brak kultury w stosunku graczy i administracji i prosze, oto tak powstal dla ciebie ban na nicku ugh_Kaczor, to teraz z _Bust, wolalabym nie informowac graczy ogolnie ze jestes perfidnym klamca ale jednak nie mam wyboru "Nie dość że zmieniłem nick na premce aby nikt mnie nie znał dostałem bana za to że napisałem na "MSG" aby 1 z graczów nie grał na serwie... i dostałem bana za Groźby śmierci." Dla ciebie napisanie do kogos zeby rzucil sie na line to nie jest zyczenie smierci? Taki maly dowodzik wrzucam https://imgur.com/a/TrQqPbT
Gratuluje napisania tak wielkiej bzdury.
Ale Itak nie zmienia faktu że osoba mnie wyzywał i obrażała i nie prosiłaś o uspokojenie tylko potwierdałaś to co ona mówiła... Na _Bust napisałem wiadomość że wcześniej mnie obrażał ale nie jestem konfiturą i nie napisałem tego bo nie toleruję i skoro wyzywa mnie osoba która wyzywała ciebie i LukaSio nie dostaje bana . Coś jest nie tak a więc naatasha bronisz swoją koleżanke po czym przytakujesz wszystkie wyzwiska w moją strone nie wiem czy POLICJANT powien tak postępować . I też gratuluję za napisanie kłamstwa Tongue
[attachment=5196]
Nigdzie w mojej wypowiedzi nie bylo klamstwa oraz nic nie przytakiwalam, wiec nie gadaj znow farmazonow.
I teraz znowu kłamiesz bo przytakiwałaś każde słowo które napisała
Po rozpatrzeniu skargi w gronie pomocników, rozpatrujemy ją negatywnie.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie