MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Paranoja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na wd dodaliście bardzo ciekawą opcje , a mianowicie jak sie buguje nick hajs leci na konto ogólne.
Nie rozumiem tego ludzie bugują ile mogą wd jest zasyfione boskimi a wy jeszcze udostępniliście im możliwość zarobku na zbugowanych nickach.

NO NIE FAJNIE

Odchodząc od tego , zauważyliście że AC wykrywa a nie banuje thedeath złapał 4 raz ( nawet nie dostał kicka)
Wielka paranoja miałem 30 rogów i 30 vortexów i w przepaść wrzucałem, bo za dużo tych boskich faktycznie bagują nick jak mogą.
nie którzy się ograniczają do demonik22352 - Demonik22352 . Też bym prosił o przywrócenie tak żeby jak się zbaguje nick to się nie zarabia.
Tak jak mówią chlopaki powyżej to paranoja. Ciagle ludzie wybijają na mulciakach ile się da, boskich jest w uj. A co do AC to wykrywa BARDZO rzadkie przypadki, lecz ich nie banuje. Potrzeba naprawić 2rzeczy...
Dokładnie co siedze na WD to AC wykrył to i to... Ale nie banuje ich proszę o naprawienie tego a co do budowania nicka to tylko gracze którzy maja boskie np. Ewout2003
Też mam boskie, ale nie baguje nick'a .
(21-November-2015 20:37:31)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Też mam boskie, ale nie baguje nick'a .
Demonik22352 Dać ss'a jak bagujesz nick? Serio mówisz że nie a tak parę zobaczyłem Sad
Bardzo przepraszam za odkop ale nie powtrzymałem się przed tym postem Sad
Przekierowanie