MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Bardzo proszę administrację aby mapy można wybierać z pośród 2 map a nie trzech bo prawie zawsze jest kanion na którym gra trwa po 4h ta mapa się już nudzi. Wolał bym grać na wsi choć jej nienawidzę przynajmniej by jakaś odskocznia była a tu zawsze Kanion moje zdanie podziela wielu graczy.
No właśnie ostatnio grałem na kanionie to gra trwała 5h, a gdy gra się na KrolestwoV2 to szybko mija gra. Ps: dodaj ankietę !
(21-November-2015 17:51:37)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Bardzo proszę administrację aby mapy można wybierać z pośród 2 map a nie trzech bo prawie zawsze jest kanion na którym gra trwa po 4h ta mapa się już nudzi. Wolał bym grać na wsi choć jej nienawidzę przynajmniej by jakaś odskocznia była a tu zawsze Kanion moje zdanie podziela wielu graczy.
Zgadzam się...:rolleyes:
Chciałabym od czasu do czasu zagrać sobie na Krolestwie lub Wsi.
Nie pamiętam kiedy ostatnio była jakaś inna wybrana mapka niż Kanion :@
To nic nie zmieni jeżeli nie pracujecie w teamie razem to bendzie trwało 5h bo wy jak gracie to robicie w bazie lub se uzbrojenie
... Ja np wbijam i w 15 min. Psuje 2 teamy a w godzinie nie zepsujenie jednego
Tutaj nie chodzi o mapę tylko o graczy.Jeśli jest wielu graczy którzy bugują itemy to naturalne że każdy ma itemy i gra jest dłuższa.
Zejder_PvP j mam czarownika w 5 minut robię złoty kilof wyd4 no i jak mi się chce to i podki niewidzialności. Tylko co mi to da jak ja wchodzę do bazy wroga a tu już jakiś dzieciak z X-rayem mnie bije. To trochę deprymuje ty poświęcasz czas a zostajesz zabity przez Chitera. Albo robię złoty kilof przywołuję boskie i lecę z teamem na wroga a oni się boją wejść do wieży żeby zniszczyć bo stracą ity .
Grzesiek zrób koxa i poty, na pierwszy "wjazd" zjedz koxa i potke siły wykillaj tych z itami ucieknij wylecz hp.I 2 raz już bez koxa na kamien
Gdzie a kanionie są dęby ? żeby jabłko wziąć
Ja nie rozumiem jednego. Czemu jest tak słaby system prawa głosu ?

Moje przemyślenia są takie aby: Można było wybrać jedną mapę i po zakończeniu gry ta mapa miała jakąś przerwę np:

Wybieramy mapę kanion i po zakończeniu gry nie można znowu ją wybrać przez co trzeba rozegrać grę na innej, gdy zakończyła by się druga gra to mapa kanion znowu by była do wyboru. Lepsze to niż ciągłe wybieranie jednej i tej samej Smile
@up wybrać np. Kanion i 2 rund nie można go brać,potem królestwo np i znowu 2 rundy.
Przekierowanie