MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomocnicy - obecność - serwer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Witajcie,
W tym wątku chciałbym się Was spytać kiedy ostatnio widzieliście jakiegoś pomocnika. Dodam do tego ankietę. Pomocnicy wg. nie wchodzą na serwer i jest mnóstwo cheaterów. Na WD co 2 gracz używa haxow i nie da się po prostu grac. Wnoszę o to aby pomocnicy częściej wchodzili na serwer.
Zalezy jaki tryb, na Sv Wczoraj byl HusarzLP a na Wd Chyba z 3 tyg
Husarz... No tak racja. Był wczoraj na sv gdZie nic nie robi. Ludzie klnal a on nic... A tak nie wnikając w husarza co tylko na 1 trybie gra go kiedy kogoś innego widziales
Ekhem.. Ja byłam wczoraj, sam mnie widziałeś : )
Nie sądzę. Ale moze bylas. Mosz zapomniałem jak tak to sorki. Ale ty tez tak raz na nwm ile wbijasz
Ekhem mi nie wmówisz że mnie nie ma na serwerach Smile Jakby mnie nie było byśmy się raczej nie PvP Smile
(21-November-2015 18:06:56)MotryPL napisał(a): [ -> ]Nie sądzę. Ale moze bylas. Mosz zapomniałem jak tak to sorki. Ale ty tez tak raz na nwm ile wbijasz

Codziennie wbijam
Zapomniałem dodać ze chodzi o MS. Na minecraftowo jesteś obecny Snow
Ja się ni dziwię że nie ma zbyt wielu pomocników na serwerze... mamy rok szkolny i większość to młodzi ludzie a wiadomo nie każdy jest w stanie noł lajfić w MC tak długo aż cheaterzy padną...

pomocnicy to ludzie którzy nie są doskonali tak samo jak reszta... może im się zdarzyć jakaś wpadka, rodzinny wyjazd, chwilowa rezygnacja z MC na rzecz ważnych spraw itd. co nie oznacza iż oni nic ni robią... cheaterów pełno to fakt lecz mamy nowy AC na WD który dziś jak widziałem wykrył już z automatu cheaty u 1 gracza i prawdopodobnie go zbanował, przypominam że każdy ma możliwość zgłoszenia osoby cheatującej podając dowody w skardze i wtedy jeśli się dowód potwierdzi osoba zostanie zbanowana...

Sami pomo, pomo+ nie muszą być widoczni, bo po co im to skoro na /v nikt się nie domyśli że oni tak naprawdę grają i wtedy taki chiterek se odpali haki i boom sam sobie szkodzi tym iż używał cheatów Smile

"cierpliwość do ludzi to podstawa uszanowania jego osobowości" i to myślę powinieneś Morty wziąć pod uwagę gdyż tak jak mówiłem oni wcale ni muszą być widoczni czy też siedzieć 24/7 bo to też ludzie i to dodam rozumni ludzie (tak na marginesie wątpię by człowiek bez rozumu się urodził...)

Z resztą wczoraj HusarzLP był na otwarciu beta W vs P II z tego co mi wiadomo...
Iron ja nie mówię aby byli 24h na dobę... Po prostu aby byli co 2 3 dni... szczególnie na trybach które sa pełne cheaterow
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie