Hejka :3
Dzisiaj (25.02.2021) jest święto TOSTA
Dzień Tosta (National Toast Day) został zapoczątkowany w 2014 roku, więc ma już 8 lat. Obchodzony jest w ostatni czwartek Lutego
National Toast Day to organizacja skupiająca różne podmioty z branży piekarskiej. Jej głównym celem jest promowanie sztuki pieczenia
.
napiszcie jaki według was dodatek do Tosta
jest najlepszy, bo uzyskaniu minimum dziesięciu odpowiedzi, najczęstszy powtarzany dodatek będzie miał miano najlepszego!
SMACZNEGO TOSTA!
Od dzisiaj w tym dziale (mam nadzieje że tak to można nazwać) będą pojawiać się wątki na temat świąt nietypowych, prosił bym też o nie kopiowanie mojego pomysłu
:3
Bardzo fajna i kreatywna inicjatywa!! Na forum potrzeba wiecej osob takich jak ty!
tosty z serem >>> all
Tosty z szynką > tosty z serem i reszta ^^
Nic tu nie było
Co do pytania: Um, pewnie nie jeden/na obrzuci mnie błodem, ale jedyne tosty, jakie w życiu jadłem, to były po prostu tosty.. bez niczego, żadnych dodatków.
PS:
Cytat:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na przyszłość możesz używać "[ hr]", bardzo pomocne ^^
Tosty ze smalcem polecam

[*]
PS:
Cytat:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tak jest ładniej (moim zdaniem)
Ser albo ser i szynka wędlina mmm
A według mnie najlepsze są te z nutellą i bananem hahahh
(25-February-2021 14:37:12)Oktawia napisał(a): [ -> ]A według mnie najlepsze są te z nutellą i bananem hahahh
Nie jadłem, ale ufam że dobre
Super pościk
Jednak wole tosty z serem i szynką :3