MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie do BANA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Reilo12321
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: (Skyblock) Nie widzę uzasadnienia w kopaniu AFK podczas gdy normalnie kopałem, chyba nie muszę chodzić na /warp kopalnia gdy mam stoniarke na wyspie.
Powód blokady: Kopanie AFK
Data nałożenia blokady: 24.02.2021
Moderator banujący: SzYmiii
Serwer: minefox.pl
Wystosowałem do Ciebie 3 wiadomości, w których prosiłem Ciebie o ruszenie się lub odpisanie, żadnej odpowiedzi zwrotnej nie otrzymałem.
Poniżej wysyłam wiadomości oraz godzinę ich wysłania:
[10:17:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz Reilo12321] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[10:19:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz Reilo12321] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[10:20:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz Reilo12321] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.

Po tym czasie czekałem jeszcze 0,5 minuty, lecz nadal odpowiedzi nie otrzymywałem, dlatego też wystosowałem blokadę konta, która jest w pełni słuszna.
Pierwsza wiadomość - [10:17:59]
Nadanie bana - [10:21:03]

Miałeś ponad 3 minuty, więc czas był wystarczający.

Odbanowanie odrzucone

Jeżeli chcesz kontynuować dalej rozgrywkę na serwerze to zakup unbana w sklepie serwerowym:
https://minefox.pl/sklep/?kat=Unban

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie