MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zupki Kitpvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym zgłosić problem z niejedzeniem zupek. Rozszerzając sprawę to np. przy pojedynku 1vs1 gdy musisz zjeść zupkę i na nią przełączasz oraz starasz się ją zjeść to zupki nie zalicza, dzieje się to dość często więc zgłaszam to tutaj mając nadzieję że ten błąd/bug zostanie naprawiony ;D.
fake info zupy dzialaja plynnie w 100%
@up muszę się niestety z tym nie zgodzić, w większości przypadków kiedy walczę, zupy się nie jedzą choć bym klikał na nie po 10 razy. Szczerze mówiąc, nie wiem od czego to zależy, może ja coś źle robię? Ale jak grałem na przełomie grudnia/stycznia to normalnie mi jadły się. Nie wiem w każdym razie takowy błąd występuje.
(24-February-2021 11:16:41)Infectionx_ napisał(a): [ -> ]Witam chciałbym zgłosić problem z niejedzeniem zupek. Rozszerzając sprawę to np. przy pojedynku 1vs1 gdy musisz zjeść zupkę i na nią przełączasz oraz starasz się ją zjeść to zupki nie zalicza, dzieje się to dość często więc zgłaszam to tutaj mając nadzieję że ten błąd/bug zostanie naprawiony ;D.
Zupy w 100% się jedzą.
powody przez które najprawdopodobniej nie jedzą ci się zupy:
1. masz dużo pingu
2. masz zepsutą myszkę
3.Musisz poćwiczyć jedzenie zupek
Mi nie jadło jak na bp wchodziłem. Jeśli grasz na bp to może spróbuj wejść na innej wersji
(04-March-2021 21:19:27)tymek7 napisał(a): [ -> ]Mi nie jadło jak na bp wchodziłem. Jeśli grasz na bp to może spróbuj wejść na innej wersji
Z tym się zgodzę ponieważ na blazing packu czasami nie je.
(24-February-2021 11:16:41)Infectionx_ napisał(a): [ -> ]Witam chciałbym zgłosić problem z niejedzeniem zupek. Rozszerzając sprawę to np. przy pojedynku 1vs1 gdy musisz zjeść zupkę i na nią przełączasz oraz starasz się ją zjeść to zupki nie zalicza, dzieje się to dość często więc zgłaszam to tutaj mając nadzieję że ten błąd/bug zostanie naprawiony ;D.

Tak samo na Kitach na msie... Klikam 10cps i nie gram na bp i nadal mi ich nie je.
Cytat: Tak samo na Kitach na msie... Klikam 10cps i nie gram na bp i nadal mi ich nie je.
Kity na msie, a mfie to dwa zupełnie inne światy.

Cytat: Ale jak grałem na przełomie grudnia/stycznia to normalnie mi jadły się. Nie wiem w każdym razie takowy błąd występuje.
Nic nie było zmienianie w tym przedziale czasowym.

@topic
Zero konkretów co do sformułowania, że „nie je zupek”, co skutkuje tym, że nawet gdyby błąd występował to nie mamy jak znaleźć źródła problemu i określić co jest tego przyczyną. Jak ktoś dokładnie znajdzie sytuacje i ją opisze to możemy pogadać. W tym momencie uważam, że zupki działają w 100%. Na naszym serwerze testowym wszystko działa bez zarzutu, tak samo na mfie – bynajmniej my nie zetknęliśmy się tam z tym kłopotem. Przytaczanie bp co do problemu – bardzo, bardzo wątpię, ale gdyby nawet tak było, to tym bardziej wina nie leży po naszej stronie.
Przekierowanie