MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug na mefisto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema Banan. Dzisiaj (z mojej perspektywy 24 lutego) podjąłem się walki z legendarnym bossem - Lodowym Mefisto. Szło nieźle, jednak ostatnia, trzecia forma, zaskoczyła mnie czymś, co raczej nie powinno się wydarzyć-pojawiły się 2 Mefisto. Jeden z nich był obity do 700k i najprawdopodobniej jest to pozostałość po jednym z graczy który się z nim spróbował. Tak jak widać na filmiku-zdarzało się, że każdy z nich (mam na myśli dwóch Mefisto) używał skilla w tym samym momencie. Jest to chyba nierealne pokonać tak ciężkiego bossa gdy jest podwójny. Jeżeli to możliwe to proszę o zwrot przepustki na mefka i poprawienie tego błędu.
PS: Gdybyś poczuł się urażony przez moje słowa na filmiku, takie jak "Ja uważam że masz mi oddać tą przepustke" przepraszam Cię za to. Była późna godzina, boss jest stresujący także czułem się mocno poirytowany. No i pozdrowienia od kolegów z klanu z którymi byłem na dc (dzięki za wsparcie mentalne chłopaki Tongue)
https://www.youtube.com/watch?v=WbNWdy0KuUE
@refresh
@refresh
@refresh
@refresh
dostales przepe Smile
Przekierowanie