20-February-2021, 16:20:17
• Twój nick na serwerze: Xx_SMERF_xX
• Zainteresowania: Gra w gry komputerowe, granie na Minefoxie oraz MMA
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: Około 4/5 lat temu
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: mogę być codzienie
• Twój nick na Team Speak-u: Xx_DOKTOR_xX
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: Gram na Survival
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: Tak jestem w stanie ponieważ mam dużo czasu po lekcjach oraz także mam dużo czasu wolnego.
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Tak brałem
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: To trudne pytanie, iż jestem odpowiedzialny za rzeczy którymi się zajmuje, oraz umiem sobie poradzić w trudnych sytuacjach.
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Tak umiem ładnie budować oraz uczę się pisać różne przydatne skrypty.
• Zainteresowania: Gra w gry komputerowe, granie na Minefoxie oraz MMA
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: Około 4/5 lat temu
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: mogę być codzienie
• Twój nick na Team Speak-u: Xx_DOKTOR_xX
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: Gram na Survival
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: Tak jestem w stanie ponieważ mam dużo czasu po lekcjach oraz także mam dużo czasu wolnego.
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Tak brałem
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: To trudne pytanie, iż jestem odpowiedzialny za rzeczy którymi się zajmuje, oraz umiem sobie poradzić w trudnych sytuacjach.
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Tak umiem ładnie budować oraz uczę się pisać różne przydatne skrypty.