MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Łączenie Rożdzek - Nowa Rożdzka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja,

dzis robiac rpga wpadlem na pomysl ktory na WD pozwoli Wam zaoszczedzic nieco slotow w inventory.

Wprowadzilem dla Was mozliwosc laczenia rozdzek, jesli posiadacie rozdzke blogoslawienstwa oraz klatwy mozecie wpisac komende /wymiana a zamienia sie one w nowa rozdzke ktora bedzie miala te 2 czary na raz (prawym przyciskiem mozecie je sobie zmieniac), taka rozdzka zabiera znacznie mniej miejsca w inventory.

I jest to opcjonalne, dla niektorych moze useless dla niektorych nie, mozna z rozdzek korzystac tak jak dotychczas lub uzywac 2 rozdzek w jednym slocie.
Nowa rozdzka ma tez nieco mniejszy cooldown (o 5 sek) na regeneracje glodu - cooldown zmniejszylem z uwagi na fakt ze trzba klikac prawym przyciskiem na rozdzce aby zmieniac czary (wtedy tez sie uruchamia regeneracja glodu).
Po probie polaczenia rozdzki blogo sms oraz zakupionej rozdzki poprzez przedmioty wyskoczyl blad "xX"
---
Nie wiem, czy to był błąd, jednakże po połączeniu różdżek prawdopodobnie z /boskie (Zakupione poprzez realną gotówkę) otrzymałem połączone różdżki, ale została mi różdżka błogo w ekwipunku, także profit!
----
Piszac "Nie wiem, czy to był błąd"- mozliwe ze mialem pare rozdek w eqTongue
Jest to wątek informacyjny więc chyba można zamknąć.
Przekierowanie