19-February-2021, 09:13:16
Nazwa użytkownika zbanowanego: owerlord_bad
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak (niesłusznie)
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym unbana gdyż już bardzo długo bana a
chciałbym sobie pograć na wvsp3 ,bo mam tam kupionego vortexa i trochę stęskniłem się za tym trybem, i wogle tak jakoś mnie ruszyło. Systuacja w której niby złamałem regulamin jest "głupia". Siedziałem na pvp i się klepałem z makrem 10cps z innymi (normalne klikanie palcami). Makro używałem TYLKO dlatego aby sobie ręki nie męczyć. Na różnych innych serverach macro znacznie większe jest DOZWOLONE. To dlaczego za coś co używa prawdopodobnie połowa waszych graczy muszę mieć bana na "zawszę"? Odczekałem 4 miesiące, może mi już to darujecie? Pograłbym sobie
Już żądnych skryptów, wspomagaczy, obiecuje nie używać. Na czysto optifine. Proszę :c
Powód blokady: wspomagacze/autoclicker
Data nałożenia blokady: 13-08-2020
Moderator banujący: Mev77rey_
Serwer: MineFox.pl
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak (niesłusznie)
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym unbana gdyż już bardzo długo bana a
chciałbym sobie pograć na wvsp3 ,bo mam tam kupionego vortexa i trochę stęskniłem się za tym trybem, i wogle tak jakoś mnie ruszyło. Systuacja w której niby złamałem regulamin jest "głupia". Siedziałem na pvp i się klepałem z makrem 10cps z innymi (normalne klikanie palcami). Makro używałem TYLKO dlatego aby sobie ręki nie męczyć. Na różnych innych serverach macro znacznie większe jest DOZWOLONE. To dlaczego za coś co używa prawdopodobnie połowa waszych graczy muszę mieć bana na "zawszę"? Odczekałem 4 miesiące, może mi już to darujecie? Pograłbym sobie

Powód blokady: wspomagacze/autoclicker
Data nałożenia blokady: 13-08-2020
Moderator banujący: Mev77rey_
Serwer: MineFox.pl