Witam. Po wielu godzinach spędzonych przy robieniu przepustek udało mi się zrobić
Teserakt Szybkości który mnie troszkę zawiódł, ponieważ nie działa

. Po użyciu ciągle pojawia się informacja że będę mógł do użyć za 0 sekund nie ważne ile bym nie czekał. Liczę na naprawę owego itemku lub podmianę na taki działający. (Zostawię go w skrzynce na działce gdybyś go potrzebował Banan). Z tego co wiem jeden z graczy ma również problem z kokosem sytości, więc warto przyjrzeć się innym gadżetom, ponieważ one tez mogą być uszkodzone.
https://imgur.com/t7QVjL3
Raczej coś się pokiełbasiło w pluginie i all gadżety nie bedą działać, chyba że są z innych pluginów.
Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.
(22-February-2021 19:48:58)MrMonsterTV napisał(a): [ -> ]Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.
Dziecko uspokój się, są sprawy ważne i ważniejsza, a ta do żadnych z nich nie należy, w swoim czasie przeanalizuję problem.
Problemy spamerów i płaczków twojego pokroju robię najmniej chętnie i zostaną zrealizowane na końcu.
(23-February-2021 08:05:16)Admin napisał(a): [ -> ] (22-February-2021 19:48:58)MrMonsterTV napisał(a): [ -> ]Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.
Dziecko uspokój się, są sprawy ważne i ważniejsza, a ta do żadnych z nich nie należy, w swoim czasie przeanalizuję problem.
Problemy spamerów i płaczków twojego pokroju robię najmniej chętnie i zostaną zrealizowane na końcu.
ja nie wiem czy to jest jakieś płaczenie z mojej strony, po prostu napisałem żebyś odpisał, a ostatnio to coś mało odpisujesz wiec nie wiedzie problemu ;d
(napisałem i od razu odpisałeś xd).
Będziesz miał czas to napraw to.