MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug z teseraktem szybkości
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Po wielu godzinach spędzonych przy robieniu przepustek udało mi się zrobić Teserakt Szybkości który mnie troszkę zawiódł, ponieważ nie działa Big Grin. Po użyciu ciągle pojawia się informacja że będę mógł do użyć za 0 sekund nie ważne ile bym nie czekał. Liczę na naprawę owego itemku lub podmianę na taki działający. (Zostawię go w skrzynce na działce gdybyś go potrzebował Banan). Z tego co wiem jeden z graczy ma również problem z kokosem sytości, więc warto przyjrzeć się innym gadżetom, ponieważ one tez mogą być uszkodzone.
https://imgur.com/t7QVjL3
@refresh
Raczej coś się pokiełbasiło w pluginie i all gadżety nie bedą działać, chyba że są z innych pluginów.
@refresh
@refresh
@refresh
Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.
(22-February-2021 19:48:58)MrMonsterTV napisał(a): [ -> ]Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.

Dziecko uspokój się, są sprawy ważne i ważniejsza, a ta do żadnych z nich nie należy, w swoim czasie przeanalizuję problem.
Problemy spamerów i płaczków twojego pokroju robię najmniej chętnie i zostaną zrealizowane na końcu.
@refresh
(23-February-2021 08:05:16)Admin napisał(a): [ -> ]
(22-February-2021 19:48:58)MrMonsterTV napisał(a): [ -> ]Banan, wiem ze to czytasz wiec napraw to a nie zakrywaj oczu, bo takie przeciąganie nic nie da.

Dziecko uspokój się, są sprawy ważne i ważniejsza, a ta do żadnych z nich nie należy, w swoim czasie przeanalizuję problem.
Problemy spamerów i płaczków twojego pokroju robię najmniej chętnie i zostaną zrealizowane na końcu.

ja nie wiem czy to jest jakieś płaczenie z mojej strony, po prostu napisałem żebyś odpisał, a ostatnio to coś mało odpisujesz wiec nie wiedzie problemu ;d
(napisałem i od razu odpisałeś xd).

Będziesz miał czas to napraw to.
Stron: 1 2
Przekierowanie