MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważny temat. Prosze o wypowiedzenie się!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, na początku chciałem podziękować wszystkim co przyczynili się to powstania ANTY CHEAT'u na wojownikach dusz; serwer: minefox.pl. Na prawdę zmniejszyło to cheaterów. Proszę o naprawie map: wsi (na terenie kamienia blue nie można się bić) oraz kanionu (wieża blue z kamieniem bardzo często znika, staje się przepaścią co powoduje brak dostępu przeciwników do kamienia). Ucieszyłbym się gdyby przywrócono w końcu ninje. Oraz najważniejsze! Traktowanie na równo graczy z mineserwera i minefoxa ponieważ gracze z minefoxa jeśli chodzi o trym WD, a dokładnie o to by każde aktualizacje tego trybu (mapy, klasy itp.) odbywały się jednocześnie albo w krótkich odstępach czasowych miedzy sobą. Proszę też o admina o wypowiedzenie się czym jest spowodowane to że na minefoxie zawsze trzeba dłużej poczekać na aktualizacje WD. Miło by było jakby filmiki na yt też były nagrywane na WD, chociaż raz na dwa tygodnie Smile

To na tyle Smile Piszcie co myślicie o moich słowach Smile
Na MS wszystko jest. Ja dawno na MF nie grałem i nwm czy tam była aktualizacja, ale moze w swoim czasie zostanie ta aktualizacja przeprowadzona.
No pewnie zostanie ale za ile? pol roku, rok? moze dwa? :/
.....
Przekierowanie