MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: DakimDragco
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Niestety
Dlaczego chcesz dostać unbana: podczas sprawdzania owszem było widac jego posiadanie, jednakże nie używałem Sigmy od roku by nie dostać bana, Jestem miły dla graczy i potrafię wytłumaczyć, pomóc, wysłuchać. Chciałbym go również otrzymać ponieważ naprawdę zależy mi na możliwości grania na waszym serwerze, oraz możliwości kontaktu z graczami MF. Owszem kiedyś dużo cheatowałem, ale z tym skończyłem, Sigma został odinstalowany przez kubamax więc już go nie ma, był tylko pozostałością po dawnym ja.
Powód blokady: Posiadanie cheat packa.
Data nałożenia blokady: 12.02.2k21r
Moderator banujący: kubamax
Serwer: MF
Skróciłbym kare, ALE ty zacząłeś pod koniec sprawdzania ruszać wszystkim co popadnie i przekazywałeś swoje przedmioty innym w grze. Dochodzi to, że nie jest to pierwsza Twoja kara za tego typu przewinienie.
Cytat:15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, LunarClient, Better PvP oraz Shaders.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie