MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry:PioterPRO
• [b]Nicki osób posądzonych:SzYmiii
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:11-02-2021
• [b]Opis zdarzenia: Tego dnia dostałem bana powodem ma być "Kopanie AFK" możliwe że przez to że tak długo kopałem Ale siedziałem przed laptopem i słuchałem muzyki nwm czy ktoś coś do mnie pisał na chat bo byłem skupiony na muzyce. Banujcie tych co żeczywiscie banują!
• [b]Dowody: Nie mam na to żadnych dowodów
• [b]Serwer:Mimefox.pl
Wystosowałem do Ciebie 3 wiadomości w ciągu 3 minut i na żadną nie dostałem odpowiedzi:

[19:04:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz PioterPRO] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[19:05:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz PioterPRO] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.
[19:06:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz PioterPRO] Weryfikacja kopania AFK. Prosze o ruszenie sie lub odpowiedz w celu spr.

Po napisaniu tych 3 informacji, poczekałem jeszcze pół minuty, lecz reakcji nie było także wystosowałem blokadę.
Mój nick jest na kolorowo, więc gdybyś był przy komputerze z pewnością przykuło by to Twoją uwagę.
Tyle z mojej strony.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie