MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam autohotkey ale na jakiej podstawie dostaje bana nie znajdujac zadnego pliku autohotkey ktory by wprowadzał modyfikacje lpm poza tym jak juz wspominalem wielokrotnie oferowalem stream na discordzie z licznikiem cps itd administrator odmowil, wiec jak dla mnie ban jest niesprawiedliwy i oczekuje jego skroceniapoza tym logicznie myśląc nie będę instalowal pliku za kazdym razem niz gram w cos innego niz minecraft no sory ale slabe podejście do gracza nie polecam.jak juz mowilem ban wciśnięty na siłę tylko po to aby wyruchać dzieci na hajs na przyszłość mniej patrzeć na pieniądze, a więcej na jakość więcej osób by moze gralo gdyby nie to ze na prawie kazdym trybie oprocz parkour zeby miec jakiekolwiek szanse trzeba wplacic pieniadze przykladowo wojownicy vs potwory kupno jakiejkolwiek klasy 30lvli minimum kazdy lvl 100 killi nie masz klasy boga masz moze 2 kille na gierke, mam nadzieję , że zmienicie podejście do servera .
nie pozdrawiam.
Przekierowanie