• Twój nick z gry: P4trycz3Q
• Nicki osób posądzonych: InTruZzz
• Najdokładniejsza data zdarzenia: 10.02.2021 ok. 20:30
• Opis zdarzenia: po 20 minutach sprawdzania dostałem (moim zdaniem) nie słusznego bana za "wspomagacze" administrator znalazł hotkey do gry path of exile, który jest tam niezbędny (gdy wciszniesz spacje to używasz przycisków 1 2 3 4 5) i napisał cytuje:"
-ja wiem co to jest
-?
-czemu masz macro (coś w tym stylu)"
• Dowody: brak
• Serwer: mineserver. Pl
Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, Tinytask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
Jak sam widzisz Autohotkey na serwerze jest zabroniony a że posiadałeś te wspomagacze to według regulaminu dostałeś bana. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z przestrzegania go.
(11-February-2021 18:08:24)InTruZzz napisał(a): [ -> ]Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, Tinytask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
Jak sam widzisz Autohotkey na serwerze jest zabroniony a że posiadałeś te wspomagacze to według regulaminu dostałeś bana. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z przestrzegania go.
mam autohotkey ale na jakiej podstawie dajesz mi bana nie znajdujac zadnego pliku autohotkey ktory by wprowadzał modyfikacje lpm poza tym jak juz wspominalem wielokrotnie oferowalem stream na discordzie z licznikiem cps itd a mi odmowiles, wiec jak dla mnie ban jest niesprawiedliwy i oczekuje jego skroceniapoza tym logicznie myśląc nie będę instalowal pliku za kazdym razem niz gram w cos innego niz minecraft no sory ale slabe podejście do gracza nie polecam.jak juz mowilem ban wciśnięty na siłę tylko po to aby wyciagnac od dzieci hajs rodzicow na przyszłość mniej patrzeć na pieniądze, a więcej na jakość więcej osób by moze gralo gdyby nie to ze na prawie kazdym trybie oprocz parkour zeby miec jakiekolwiek szanse trzeba wplacic pieniadze przykladowo wojownicy vs potwory kupno jakiejkolwiek klasy 30lvli minimum kazdy lvl 100 killi nie masz klasy boga masz moze 2 kille na gierke,nie pozdrawiam.