Witam!
Moj problem polega na tym, ze jestem uziemiony mianowicie nie znam hasla ani e-mailu poniewaz ktos chcial napisac na mnie skarge i jej w koncu nie napisal, a ja wpisalem login i haslo na pale....Utrzymuje sie dlatego, ze internet odrazu loguje mnie na to konto.
Napisz na jakiej przeglądarce internetowej masz zapisane hasło na forum to ci może pomogę.
Wejdź w panel użytkownika, daj zmień hasło, i tam będzie napisane w kropkach twoje hasło, tego nie ruszaj ! W Nowe Hasło Wpisz swoje nowe hasło i w potwierdź hasło także, mam nadzieję, że pomogłem.
No niestety:L Pisze mi.......
Popraw następujące błędy:
Wprowadzone hasło jest niepoprawne. Jeśli nie pamiętasz hasła, kliknij tutaj, albo wróć i spróbuj ponownie.
wpisałeś w nowe hasło i potwierdź hasło to samo ?! A może za mało, albo za dużo liter, albo coś ?!

To mi powiedz! Jak mam to napisac!!!!!
BO PISZE CIAGLE!!!!!
nowe haslo:(np.)klej123
potwierdz haslo: (np.) klej123
Może to hasło co wpisujesz jest już zajęte ?!

NO KURDE!Nie dziala;( Jest jakis inny sposob?
Jak masz firefox'a to nie wiem jak ci pomóc, bo mam google chrome, ale może, są podobne ustawienia.
Wchodzisz w "ustawienia" które, są w prawym górnym rogu. Rozwijasz "Pokaż ustawienia zaawansowane". W "Hasła i formularze" klikasz "Zarządzaj hasłami". I klikasz na "mineserwer.pl/member.php" i klikasz "pokaż". Jak masz hasło na komputer to wskoczy ci okno " Podaj swoje hasło do Windows, by na to zezwolić" i masz tam wpisać hasło do komputera.
Mam nadzieje, że pomogłem
Dobra jak ci nie działa z chrome to podam ci na firefoxa
Na górze masz przycisk "Narzędzia" i wchodzisz w "opcje". Później wchodzisz w zakładkę "bezpieczeństwo". I klikasz "Zapamiętane hasła" i klikasz "mineserwer.pl/member.php. i klikasz "wyświetl hasło" i pojawia się pod napisem "hasło" w luce z mineserwer twoje zapisane hasło.