MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] PermaBan za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: N4talk4
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem go bez żadnego uprzedzenia/ostrzeżenia, kara nie jest adekwatna do przewinienia
Powód blokady: za wysylanie emotek na pv, "Wykorzystywanie błędów TS bez uprzedniego zgłoszenia tego Adm."
Data nałożenia blokady: 06.02.2021
Moderator banujący: z konsoli, nie wiem kto mnie zbanowal
Serwer: mineserwer.pl
Witaj!
Ban został nałożony z mojej strony (zarówno dla Ciebie jak i również Twojego kolegi "natalka") za Wykorzystywanie błędów TS bez uprzedniego zgłoszenia tego Adm.
Dnia 05.02.2021r. ok. godziny 16:35, użytkownik skarżył się na Ciebie (oraz później na osobę ww.) z powodu wysyłania ogromnej ilość emotek, spamując tym samym użytkownikowi na PW, w wyniku czego spowodowało to wyrzucenie gracza zarówno z serwera jak i również crash samego oprogramowania komunikacyjnego.
Opis całej sytuacji z przykładowymi dowodami został omówiony Twojemu koledze w jego prośbie o UB, którą znajdziesz tutaj (Również Ciebie ona dotyczy) -->
Prośba o UB

Cytat:Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem go bez żadnego uprzedzenia/ostrzeżenia, kara nie jest adekwatna do przewinienia
Zarówno Ty jak i Twój kolega wykorzystywaliście regularnie ten błąd bez uprzedniego zgłoszenia tego faktu administracji, przez co użytkownik/cy, którzy otrzymali takowe od was wiadomości, mieli później problemy z połączeniem się z serwerem jak i samym oprogramowaniem TeamSpeak. Wykorzystywaliście błąd na niekorzyść innych użytkowników jak i administracji TeamSpeak-a, to otrzymaliście taką, a nie inną karę.

Prośbę o UB odrzucam. Kolejne tego typu sytuacje będą skutkować większymi wykroczeniami.

Pozdrawiam
Administrator TeamSpeak - [ROOT] MrManga
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie