MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: » To już ROK! ♥ «
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć. ^^

Minął ponad rok, od kiedy jestem tutaj, na forum! [ Dla przypomnienia, konto założyłam 07.02.2020 r. ] Wiele tutaj się działo... I te wspomnienia zostaną mi w pamięci. Heart

No więc? Od czego by tu zacząć?

Chciałabym przede wszystkim podziękować Wam za ciepłe przyjęcie mnie w tym wątku: [ http://mineserwer.pl/Temat-Hejciaa ] oraz za to, że mogłam poznać większość osób tutaj i na teamspeak'u! Naprawdę mnie to cieszy. c;
Najbardziej będę tęsknić za wszystkimi wspomnieniami, które były nawet miesiąc temu. Heart

Jakby, nie tylko na forum oraz teamspeak'u mam wspomnienia. Na serwerze MF również, których będzie mi bardzo brakować. Undecided

Mimo wszystko, dziękuję Wam za wszystko! Jesteście wspaniali! Heart
Osoby, które to czytają, wiedzą że to właśnie o nie chodzi! Heart

Mam nadzieję, że tych wspomnień uzbieram i w tym roku!

Pozdrawiam Was wszystkich,
~ VerrxcktesKey (Izzie). Angel
A kto pytał
NIE chcesz, to NIE czytaj i tyle.
Kto pytał
(10-February-2021 21:47:58)KaroX napisał(a): [ -> ]Kto pytał

Odnoszę się do tego powyżej.
Cytat:NIE chcesz, to NIE czytaj i tyle.
Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie pozdro
Super mordo fajnie że jesteś nie przejmuj się hejterami. Nie jeden tak zaczynał - raperzy, ytberzy, przedsiębiorcy, piłkarze. Im też mówili że nie wyjdzie, że się nie uda a oni parli przed siebie i nie słuchali się hejterów takich jak troox.
PS: I po co hejtujesz troox hejterze najgorszy wyzywasz każdego wrrr ?
Super Big Grin Smile
witaj, troszke mi sie nie podoba twoja sygnatura boto ja jestem Goblinek;/ Milego pisanka na forum!
Podziwiam, że już tyle tutaj siedzisz ^^ Obyś została jak najdłużej! A tymi chłopcami z góry się nie przejmuj, taki wiek, że muszą się wirtualnie dowartościować, bo w życiu coś im tę pewność siebie obniża swoimi malutkimi rozmiarami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stron: 1 2
Przekierowanie