Siema, chciałem na szybko zaproponowac uzycie dla ekskluzywnego szalika, tego za monete lub z kita bigbossa, jest on troche useless i nie warty ceny 1 monety sezonowej poniewaz trzeba go trzymac w glownej rece. Proponowalbym dodanie z nim czegos takiego, jak z akcesoriami; naciskamy prawy i szalik chowa sie w slocie /szalik i aktywuje nam +15% speeda, bylby wtedy wart tej monety sezonowej.
Dziekuje, Dżaureg
Edycja na mfie trwa już ponad 2 miesiące , i nikt zażalenia wręcz nawet bym powiedział; żadnego złego słowa na szalik nie usłyszałem, Wyobrażasz sobie głupotę twojej propozycji ? Przecież slot dla szalika w akcesoriach totalnie wywróciłby sens gry bez auta, po prostu taki gracz byłby nie do dogonienia, dodajmy do tego jeszcze garnitur mafiozo ( +5 % ) do tego ów szalik ( +15 %) co daje nam (5 % + 15 %) 20 procent speeda, wiesz jak ogromna jest to liczba ? Oczywiscie obecnie to polaczenie daje duzo, ale nie tak wiele bo trzeba np skorzystac z broni , wiec stałej 20 nie mamy. Jestem na stanowcze NIE, popsuje to balans obecnie ustanowiony,jedyną przyczepkę jaką mam do szalika to mozliwosc przypadkowego umieszczenia go w slocie bomby na bin ladenie bądź postawienie go na działce przez przypadek.
(09-February-2021 17:53:53)Twist napisał(a): [ -> ]Edycja na mfie trwa już ponad 2 miesiące , i nikt zażalenia wręcz nawet bym powiedział; żadnego złego słowa na szalik nie usłyszałem, Wyobrażasz sobie głupotę twojej propozycji ? Przecież slot dla szalika w akcesoriach totalnie wywróciłby sens gry bez auta, po prostu taki gracz byłby nie do dogonienia, dodajmy do tego jeszcze garnitur mafiozo ( +5 % ) do tego ów szalik ( +15 %) co daje nam (5 % + 15 %) 20 procent speeda, wiesz jak ogromna jest to liczba ? Oczywiscie obecnie to polaczenie daje duzo, ale nie tak wiele bo trzeba np skorzystac z broni , wiec stałej 20 nie mamy. Jestem na stanowcze NIE, popsuje to balans obecnie ustanowiony,jedyną przyczepkę jaką mam do szalika to mozliwosc przypadkowego umieszczenia go w slocie bomby na bin ladenie bądź postawienie go na działce przez przypadek.
Nie grałem na GTA już chyba 2 miesiące ale wiem że pełno osób narzekało na ekskluzywny szalik, nie znałem osoby która by coś dobrego by powiedziała na temat ekskluzywnego szalika. Nie grałem chyba 2 miesiące i nie wiem jak tam inni teraz postrzegają ten item.
kolejny gadzet odrzucony.