MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Wujaszek22
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry:Wujaszek21
• [b]Nicki osób posądzonych:Merytius
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:23.01.2021
• [b]Opis zdarzenia:dostałem permamentnego bana za to że napisałem "nie warto tracić na ciebie czasu", rozumiem że dobrze nie postąpiłem i
powinnien być za to mute, ale uważam że było to nadużycie władzy, ponieważ kolega specjalnie chciał mi zaszkodzić i według mnie potwierdził to co napisałem.
Chciałbym także dostać unbana, jeśli jest to możliwe.
• [b]Dowody:niestety nie mam, bo od razu dostałem perma i nie miałem jak zrobić ss
• [b]Serwer:Mineserwer.pl
Nie dostałeś bana za "nie warto tracić na ciebie czasu" tak jak napisałeś, tylko za pisanie tego typu rzeczy:
Adateusz to oczywiście Twoje konto, na które wszedłeś po otrzymaniu mute za obraze gracza na koncie Wujaszek21.
[00:10:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » gosc ktory nie powinien byc adminem
[00:10:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? xa_leks » Adateusz why?
[00:10:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » naduzywa wladzy a co
[00:10:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [?] Pomocnik Merytius » w jaki sposob?
[00:10:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » ty doskonale wiesz juz w jaki
[00:10:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [?] Pomocnik Merytius » napisz mi, chyba ze wolisz wyjasnic to na ts3
[00:10:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » nie chce mi sie
[00:11:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » nie ma co tracic czasu na takich
[00:11:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » Merytius ale powiem ci tak powinenes mnie przeprosic tu i teraz
[00:11:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » ale widac ze duma nie pozwala
[00:12:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] Adateusz » wiec nie ma co

Jak sam widzisz, nie chciałeś wyjaśnić mi w jaki sposób nadużywam według Ciebie władzy, więc dałem Ci bana do wyjaśnienia na TS3 aby o tym porozmawiać. Na zgłoszenie się miałeś 7 dni, nie wykorzystałeś okazji.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie