MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: podanie na policjanta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick na serwerze: Xx_SMERF_xX
• Zainteresowania:Sporty walki jak i również siłownia.
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: Dokładnej daty nie znam ale coś koło 2014 rok.
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: Tak
• Twój nick na Team Speak-u: Xx_SMERF_xX
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: UltraPvP, GTA,
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: Już od ponad miesiąca jestem w stanie to łączyć bez żadnych problemów po obu stronach.
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Pomagałem w małym stopniu przy FreeBuild.
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną, i staram się każdemu pomagać na danym trybie na tyle ile mi wiedza pozwala. (Byłem w administracji 3 razy więc wiem na czym polega odpowiednia postawa na tym stanowisku). Również zdaję sobie sprawę że wracanie na to samo stanowisko po kilka razy, nie wygląda dość dobrze. (Oczywiście przyczyn nie będę tutaj poruszać), Ale chce pomóc administracji na serwerze czy to z trybami czy też z osobami łamiącymi regulamin bo takowych jest dalej sporo.
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Budowanie
Przekierowanie