• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: mdma
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: wielokrotnie karany
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: kocham ten timspik, wychowalem sie na nim
• [b]Powód blokady: za wysyalnie emotek na pv, "Wykorzystywanie błędów TS bez uprzedniego zgłoszenia tego Adm."
• [b]Data nałożenia blokady: 06.02.2021
• [b]Moderator banujący: z konsoli, nie wiem kto mnie zbanowal
• [b]Serwer: mineserwer.pl
Generalnie sprawa wygląda tak, że do znajomego wysłałem emotki ":)

" bo ponoc cos to robi z tsem, ale nie wiedziałem, ze to wywala caly ts!! nie zrobilem tego z premedytacją, prosilbym o unabana

Witaj!
Ban został nałożony z mojej strony (zarówno dla Ciebie jak i również Twojego kolegi "Zakochalem sie w twojej matce") za Wykorzystywanie błędów TS bez uprzedniego zgłoszenia tego Adm.
Dnia 05.02.2021r. ok. godziny 16:35, użytkownik skarżył się na Twojego kolegę, który również wykorzystywał błąd TeamSpeak-a i wysyłał ogromną ilość emotek, spamując tym samym użytkownikowi na PW, w wyniku czego spowodowało to wyrzucenie gracza zarówno z serwera jak i również crash samego oprogramowania komunikacyjnego.
Cytat:Generalnie sprawa wygląda tak, że do znajomego wysłałem emotki bo ponoc cos to robi z tsem, ale nie wiedziałem, ze to wywala caly ts!! nie zrobilem tego z premedytacją, prosilbym o unabana
1) Ciężko tu stwierdzić czy jest to Twój znajomy czy nie, ponieważ na CP TS wielokrotnie użytkownik nam powtarzał, że was nie zna i "jacyś użytkownicy non-stop mu spamują na PW powodując tym samym ciągłe crashe samego TeamSpeak-a".
2) Twierdzisz, że nie wiedziałeś o tym, iż wywala to całego TeamSpeak'a, natomiast zaraz po tym jak Twój kolega wysłał kilka takich wiadomości do tego użytkownika (powodując tym samym ciągłe crashe oprogramowania), tego samego dnia (10 minut później) nagle Ty zacząłeś spamić temu użytkownikowi na PW takimi samymi wiadomościami z takim samym odstępem czasowym, co po raz kolejny spowodowało u niego wyrzucenie całego oprogramowania TeamSpeak.
3) Gdybyś Ty oraz Twój kolega nie robili tego z premedytacją, to my jako Administratorzy TeamSpeak-a nie otrzymywalibyśmy łącznie w ciągu 2 dni tych samych zgłoszeń od jednego lub większej ilości użytkowników.
Przykładowe dowody z dnia 05.02.2021r. -> Dowody
Przykładowe dowody z dnia 06.02.2021r. -> Dowody
Nawiązując do regulaminu TeamSpeak-3:
Cytat:-------------------------------------
§2. Zasady serwera TS3
-------------------------------------
§2.3. Obowiązuje całkowity zakaz spamowania, grożenia, obrażania innych użytkowników oraz zakłócania rozmów muzyką, dziwnymi odgłosami czy krzykami.
§5. Postanowienia końcowe
§5.4. Użytkownicy świadomie łamiący regulamin będą w zależności od stopnia wykroczenia odpowiednio karani.
§5.7. Wszelkie sprawy, których nie ujęto w tutejszym regulaminie, obejmują przepisy prawa autorskiego, cywilnego oraz karnego Rzeczypospolitej Polskiej.
Prośbę o UB odrzucam.
Kolejne tego typu sytuacje będą skutkować większymi wykroczeniami.
Pozdrawiam
Administrator TeamSpeak - [ROOT] MrManga