MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja Buffa Skrzyni Klanowej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Serdecznie,

Przychodze z propozycją buffa skrzyni Alzgedira, którą możemy uzyskać z eventu klanowego o 20:00.

Na chwilę obecną drop jest taki:

https://imgur.com/cP7azV9

Proponowałbym zwiększyć ilość dropionych gemów z 2x na 3x,
zmienić małę mikstury many (20%) na silne mikstury leczenia x4 (19%),
a ten 1% brakujący przeznaczyć na zwój cienia, który jest raczej do robienia w klanie więc by pasował a 1% to szału z ilością z tego by nie było, bardziej łud szczęścia do dropnięcia tego.

Dlaczego buff ?:

- Jak każdy wie budynek klanowy na maxa do nie tania inwestycja, a w tym przypadku jest to 2,6kk aby zrobić max poziom. Ale nawet na max poziomie nie mamy 100% na event, w dodatku bardzo rzadko się zdarza by 100% klanu poszło na event

- Rywalizacja z innymi klanami, gdzie możemy nieźle wtopić i nic nie dostać pomimo że sporo zainwestowaliśmy w nasz portal

- Średni loot w porownaniu do skrzyneczek AQ, które rzadko mogą co prawda upuścić coś dobrego, ale możemy je pozyskać znacznie tańszym kosztem i to więcej niż 1 sztukę dziennie...

- Wmiare wymagający boss klanowy który zadaje bardzo spory dmg wręcz, oraz skillami. Do tego ma bardzo duże hp, oraz wolno mu ono schodzi. Gdyby jeszcze nam było mało to respi niezniszczalne moby (przynajmniej mi się nie udało zabić, a biłem długo).

=====================

Zapraszam do wyrażenia opinii w ankiecie Big Grin

Cisowystarzec
Popieram temat, dla mnie zmiana lootu mocno na +
Zgadzam się, taki drop byłby okej, żeby wydropić zwój cienia trzeba mieć ogromnego farta bo nie możemy tych skrzynek farmić tak jak skrzynek aq1 czy aq2, oraz koszt portalu na V poziom jest bardzo duży i tak jak powiedziałeś rzadko zdarzy się, żeby poszedł cały klan na tego bossa.
Miałem pisać taki sam wątek, zgadzam się w 100%
zgodzę się z buffem skrzynki Alzgedira ponieważ argumenty cisowego są bardzo trafne
@refresh
zmyslasz Smile boss wcale nei jest wymagajacy doodatkowo mozesz na niego chodzic caly czas nawet jak zginiesz, wiec nie generuje zadnych kosztow.

Drop adekwatny do trudnosci i latwosci regularnej walki z nim, juz pomijajac ze skierowany do waskiej grupy graczy ktorzy maja najbardziej rozwiniete klany.

Zadnego buffa nie bedzie.
Przekierowanie