Cześć, miałem identyczną sytuację tylko, że na serwerze Minefox. Na każdym serwerze miałem skin z premki, a na MF nie. U mnie samo się naprawiło po około kilku dniach, wtedy wczytał się pierwotny skin z premki. Niestety, nie wiem jaki czas u Ciebie minął odkąd kupiłeś premkę i zmieniłeś skina, ale z analogicznej sytuacji, którą opisałeś powinien Ci się wkrótce zmienić.
(05-February-2021 22:11:35)Nisooo napisał(a): [ -> ]Cześć, miałem identyczną sytuację tylko, że na serwerze Minefox. Na każdym serwerze miałem skin z premki, a na MF nie. U mnie samo się naprawiło po około kilku dniach się wczytał pierwotny skin z premki. Niestety, nie wiem jaki czas u Ciebie minął odkąd kupiłeś premkę i zmieniłeś skina, ale z analogicznej sytuacji, którą opisałeś powinien Ci się wkrótce zmienić.
Ja to mam z pół roku prawie, bo nie wchodziłem na MS za bardzo

@up w takim razie nie mam już pomysłów, musisz czekać na odpowiedź kogoś kto się na tym zna, sory za zamieszanie

(05-February-2021 22:08:58)RokoPVP napisał(a): [ -> ]Witam jakiś czas temu kupiłem sobie premke, zmieniam sobie skina i mam na każdym serwerze zmienionego, tylko nie na MS. Podejrzewam że to od zmiany skina na stronie przed kupnem premium: http://www.mineserwer.pl/skiny/
Dało by radę mi go usunąć żebym miał normalnie, a nie tego z tej strony :?
Rokuś Poprostu wstaw ten skin na stronke i tyle. Ja jak updatuje skina na premce mam stary na ms'ie i poprostu wrzucam go na stronke.
Tak wiem, że tak się da mi w tym wątku chodziło, o to żebym nie musiał zmieniać dwa razy, na premce i MS...
Hejka!
W lobby MS masz opcje ,,menu skinow" (enderchest), wejdź w to i naciśnij barierę podpisaną ,,przywroc domyslnego skina", pojawią się trzy główki. Naciśnij środkową podpisaną twoim nickiem i wejdź na tryb w celu sprawdzenia czy masz swojego skina. Jeśli zadziała możesz odwdzięczyć się repką, jeżeli nie wejdź na centrum pomocy mineserwer na ts i poproś o pomoc
link przekieruje cię na poradnik jak pobrać i połączyć się z ts serwerowni banana,
http://mineserwer.pl/Temat-Konfiguracja-...-TeamSpeak