Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od dawna myślałem o tym że administracja mogła by zrobić turniej. Najlepiej żeby jedna drużyna była zebrana z jednego serwera ale był by problem z boskimi. Tak więc proponuję aby zrobić turniej na Mineserwer. Poległo by to na tym iż wchodząc na WD od razu losuje nam drużynę. Aby uniknąć że wszyscy by byli tam gdzie Szczurus i Maksik bo nie miało by to sensu. Gracze ze zwycięskiego teamu dostali by po 1000monet. Był by to jednorazowy ewent a jeśli by się przyjął można by powtarzać co miesiąc.
Dziękuję za uwagę
-,- dlaczego kazdy pisze "szczurus" mój nick to szczurss -,-
a co do turnieju to spk ;D tylko że będzie chyba problem z tym że losuje nam team ;p
Czyli że drużyny z serwerów z sieci Banana i Kalisa ?
MineFox.pl Vs MineSerwer.pl Vs RoyalCraft.pl Vs Minecraftowo.pl ?
GODIO nie pisałem że był by problem z boskimi można by zrobić tak że na każdym serwie osobny.
A co do losowania to nie musi go być ale szczurss sam wiesz jak gracze dołączają tam gdzie jest ktoś lepszy nagle jest 10 osób a w innych teamach po 4 trochę to bezsensowne.
GODIO na Royal i minecraftowo nikt nie gra. A tak ogólnie to dobry pomysł...Ale prędzej zrobic cos takiego jak gildia a nie mineserwer vs minefox... ci co maja boskie lub cos tam tworzą gildie i dodają graczy.. i w ustalonych godzinach grają te drużyny i byłoby z 16 drużyn i wygrany team przechodzi do półfinału itd aż do finału. 1miejsce to z 3k$ 2miejsce 2k$ 3miejsce 1k$
Dobry pomysł ale raczej nikomu by się w to nie chciało bawić. A pozatym musiał by być jakiś rozgranicznik bo powiedzmy szczurss , Maksik , Ty MotryPL , RokoPvP , i jeszcze pare osób nie chce mi się wymieniać przeciwko takiej gildii mało kto by chciał zagrać
Ale jakby były tylko klasy a bez boskich... A te gildie założyć od 1tys i bedzie kto pierwszy Ten lepszy xd
Nwm narazie bym był za tym żeby zrobić taki jednorazowy turniej i najlepiej żeby napą nie było królestwo ani kanion bo są oklepane Kraina By była najlepsza jest mniej bugów niż na wsi
Grzesiek jednakże Królestwo jest najlepsze bo ma wiele ciekawych miejsc i tworzy swego rodzaju klimat.
Przeciwnie do kanionu który prawie że nie ma żądnego klimatu.
Turniej pvp 3v3 lepszy tylko ktos musi pilnowac. Oczywiscie na poty bez koxow