MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Ludziki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie co to są za ludziki które jak walczę to się pojawiają albo jak skacze vortexem? Parę razy się ich przestraszyłem jak walczę z kimś a on się pojawia.
gizmog Sa one spowodowane jakimś pluginem ,który został dodany chyba nie dawno. Nie jestem pewny ale one sa chyba od AC.
Taak, one są od AC
Mi też to przeszkadza idę idę, a nagle pojawia się ludzik z jakimś takim nickiem: 35263_00000 . Miej więcej taki ludzik się pojawia w powietrzu. Naprawcie to bo można się przestraszyć.
Uważaj, bo zawału jeszcze dostaniesz
Ten "ludzik" to AntiCheat i sprawdza graczy, czy mają aure. Nikt tego nie usunie "bo sie boisz" wiec nic nie trzeba naprawiac
Ty lepiej w paincie nie maluj bo ci sie kreska postawi i zawalu dostaniesz :v
Te "ludziki" maja takie byc i jak wam sie nie podoba to nie grajcie. Ten AC byl bardzo dlugo wprowadzany.
PSmith15 - Przecież nikt tu nie pisze ze chce odejść. gizmog pyta się normalnie, co to są te ludziki, które tak z Nienacka się pojawiają Smile
"naprawcie to" ludzie serio czasem mają styropian w głowach lub całkowicie zerowe obeznanie w minecraftowym świecie Tongue
zamykam bezsensowny temat Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie