Czesc administracji mineserwer, przychodze do was z wielkim klopotem trybu upvp. 01.31.2021 o godzinie 23:30 wywalilo tryb. skutkowało to tym ze gracze podłączeni zostali wywaleni z trybu a nawet z serwera bez możliwości wejścia trzeba bylo czekac z 10minut. po powtornym wejsciu przez graczy podlaczonych wtedy do trybu zostało usuniete eq. uprzedzajac wasze pytania o dowody nagran nie mam ale za to sa logi jak i serwera na consoli jak i gracze maja dowod w postaci logow gry.
Przez zainstaniala sytuację paru graczy w tym i ja stracilo itemy na ktore zbierało i to nie byla wina nasza jako graczy tylko serwera, przez co żeby zadzialac dobrze i nie zniechecac graczy do grania przyszedlem prosic o BackUp Mojego eq "00krindzuwa" jak i zarowno mojego kolegi "eskaTV"
pozdrawiam cieplutko
Nie ma backupów per jeden gracz tylko cały serwer. Jeśli miałby być przywrócony backup to z wczoraj z godziny 4:30. Co nie zmienia faktu, że przywrócenie backupu zajęłoby mi sporo czasu, bo graczy zapisanych jest tam w sumie 60 tysięcy...
(01-February-2021 02:25:21)Il0vee napisał(a): [ -> ]Czesc administracji mineserwer, przychodze do was z wielkim klopotem trybu upvp. 01.31.2021 o godzinie 23:30 wywalilo tryb. skutkowało to tym ze gracze podłączeni zostali wywaleni z trybu a nawet z serwera bez możliwości wejścia trzeba bylo czekac z 10minut. po powtornym wejsciu przez graczy podlaczonych wtedy do trybu zostało usuniete eq. uprzedzajac wasze pytania o dowody nagran nie mam ale za to sa logi jak i serwera na consoli jak i gracze maja dowod w postaci logow gry.
Przez zainstaniala sytuację paru graczy w tym i ja stracilo itemy na ktore zbierało i to nie byla wina nasza jako graczy tylko serwera, przez co żeby zadzialac dobrze i nie zniechecac graczy do grania przyszedlem prosic o BackUp Mojego eq "00krindzuwa" jak i zarowno mojego kolegi "eskaTV"
pozdrawiam cieplutko
Rozumiem twoj bol ze straciles ity ale raczej backupa nie dostaniesz. Jak to trawa napisal nie robia backupow per gracz :/. A poza tym za niedlugo nowa edycja (przynajmniej zachowanie trawy [spawnienie 1000 nocturnow] tak wrozy)
(01-February-2021 10:29:25)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Nie ma backupów per jeden gracz tylko cały serwer. Jeśli miałby być przywrócony backup to z wczoraj z godziny 4:30. Co nie zmienia faktu, że przywrócenie backupu zajęłoby mi sporo czasu, bo graczy zapisanych jest tam w sumie 60 tysięcy...
zle mnie zrozumiales nie usunelo. kazdemu graczowi itow tylko nam 2 bo bylismy padlaczeni w momencie wywalenia trybu
sprawdzalismy to bo reszta graczy ma swoje ekwipunki