MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Apelacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: KajkosPL
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: bo chce dalej grac
• [b]Powód blokady: Tworzenie MK do zlych celow
po 1 to nie bylo moje mk, to konto mojego brata. I nie powinnen odpowiadac za jego czyny i jak sie bawi na tym serwerze.
• [b]Data nałożenia blokady: 25-01-2021
• [b]Moderator banujący: Asiaaa
• [b]Serwer: Minserwer, parkour
W celu weryfikacji kont zapraszam Ciebie wraz z Twoim bratem na TeamSpeak 3 - ts.mineserwer.pl z dopiskiem w nicku /Asiaaa na kanał Centrum Pomocy Mineserwer.

PORADNIK TEAMSPEAK 3
[quote='AsiaaaSW' pid='436500' dateline='1612287477']
W celu weryfikacji kont zapraszam Ciebie wraz z Twoim bratem na TeamSpeak 3 - ts.mineserwer.pl z dopiskiem w nicku /Asiaaa na kanał Centrum Pomocy Mineserwer.

Dlaczego miałbym zawracać mojemu bratu czas.
To nie jest jego sprawa, to ja dostałem bana a on ledwo co muta...
W dodatku każdy ma swoje prywatne rzeczy itp... w dodatku on gra tak rzadko na tym serwerze, ze znając go nie będzie się pakował na jakieś Tsy ponieważ bedzie miał wywalone. To jest, brat = może zrobić "na złość"
(02-February-2021 22:03:45)KajkosPL napisał(a): [ -> ][quote='AsiaaaSW' pid='436500' dateline='1612287477']

Dlaczego miałbym zawracać mojemu bratu czas.
To nie jest jego sprawa, to ja dostałem bana a on ledwo co muta...
W dodatku każdy ma swoje prywatne rzeczy itp... w dodatku on gra tak rzadko na tym serwerze, ze znając go nie będzie się pakował na jakieś Tsy ponieważ bedzie miał wywalone. To jest, brat = może zrobić "na złość"

Jeśli ci nie zależy to żaden problem aby ban ci pozostał.
dobre masz argumenty
na chuj sie bawic w te apelacje jezeli i tak nie zakceptuja ci tego bo
" Nie zalezy ci"
Z takim podejściem to żegnamy.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie