MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prośba o odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ItsFeNNIX
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak ale nigdy permem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie zrobiłem niczego złego. Osoba banująca zdenerwowała się i zaczęła dawać po kolei permy (dla MertQwE). Nie widziałem nigdy nawet podobnego powodu bana. Przepraszam za moje poprzednie kary ale to jest po prostu śmieszne.
Powód blokady: Roznoszenie nieprawdziwych informacji o moderacji.
Data nałożenia blokady: 30.01.2021 ok. 21:00
Moderator banujący: Taszi
Serwer: mineserwer.pl
Cytat:Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak ale nigdy permem.
Mimo że nie dostałeś nigdy perma, masz pełno kar - wciągu samego stycznia dostałeś ich aż 17 (nie wliczając obecnego bana).

Cytat: Ponieważ nie zrobiłem niczego złego.
Pisanie "Taszi to trans", "Taszi jakiej płci jesteś", "no tak, nie wiadomo" raczej nie jest w porządku. Nie chodzi o to, że mnie takie coś obraża, bo zacząłeś wypisywać takie rzeczy, w sumie nawet nie wiem dlaczego, ale to jest najzwyczajniej w świecie nie na miejscu. Po przeteleportowaniu się do Was, na chacie działkowym śmieszkowaliście i wybieraliście kto tym razem się spyta "Taszi jakiej płci jesteś".

Cytat: Osoba banująca zdenerwowała się i zaczęła dawać po kolei permy (dla MertQwE).
Nie zdenerwowałam się, bo jak wcześniej wspomniałam - nie ruszają mnie zbytnio obelgi z gry. A kara dla MertQwE jest z kompletnie innego powodu.

Cytat:Nie widziałem nigdy nawet podobnego powodu bana.

Cytat:2. Obowiązuje ogólnie pojęte zasady dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całej serwerowni panuje zakaz używania przekleństw, prowokacji, słów oraz treści powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe oraz rasistowskie.
8. Zakazuje się wszelkich nieetycznych działań na szkodę innych graczy oraz administracji serwera poprzez np. udostępnianie danych osobowych, linków z IP-Loggerami, namawianie do łamania regulaminu.

Tyle ode mnie, prośbę odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie