MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Chetterzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Na tym trybie jest wielu chetterów i wszyscy co podchodzą do rekrutacji to obiecują, że będą ich zgłaszali, powstrzymywali i banowali ale jakoś do tej pory jak ja grałem to nic się nie zmieniało.
P.S.
Czytam na bieżąco większość rekrutacji i postów.
Cheaterzy*
Skoro czytasz na bieżąco podania o rekrutacje, to powinieneś wiedzieć że 1/20 osób dostaje możliwość dostania pomocnika...
Już nie narzekaj AC działa dobrze i wychwytuje aury, samemu ostatnio grałem ponad godzinkę i żadnej aury nie wychwyciłem.Ludzie czemu wy nauczyliście się posądzać każdego o aurę?Daje tu przykład gram na serwerze już prawie rok NIGDY ALE TO NIGDY NIE CHEATOWAŁEM ANI NIE MIAŁEM BANA ZA CHEATY a co drugi gracz którego zabije posądza mnie o aurę.
Wojteksy ja mam to samo nie mam aury i fly tylko mam Klasę ninja a wszyscy mówią że mam fly -_-. Nawet nie wiem co to aura a mnie posądzają o nic ;p
Huadgal skoro ci to nie pasuje to po prostu nie graj na tym serwerze lub sam cos nowego zaproponuj.
Ja też tak mam. Nikt nie umie PvP.Smile
huadgal najpierw pomyśl czy ktoś kto cie zabił na pewno ma aurę. Czy jesteś zły bo zlamiłeś ale to do cb nie dochodzi bo przecież jesteś prosem którego nie można zabić nie mając aury. Co druga osoba która zginie z boskimi od razu spami na czacie że Aura. Osobiście jeśli ktoś tak o mnie pisze to staram się go zabijać jak najczęściej żeby miał bul dupy dalej.
Narzekasz na cheater'ów a założenia się że np. Na WD jak są cheaterzy w twoim teamie to się cieszysz zamiast zgłaszać nawet jak to twój team
Jak czytasz to powinieneś wiedzieć, że zdaje 1 z 20 osób na pomocnika...

Pomocnicy nie banują ich, ponieważ to nie ma sensu jak po banie cheaterzy tworzą multi. Jak chcesz wiedzieć czemu nie ma banów na IP zobacz > Tutaj <

Moim zdaniem wątek powinien zostać zamknięty ponieważ szkoda tego dłużej ciągnąć. Jak się wie jak się ich pozbyć to trzeba pisać od razu. Nie dawajcie mi za to minusów bo napisałem "moim zdaniem" Wink.
Stron: 1 2
Przekierowanie