MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nick
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Chciałem po wielu latach wejść na tryb Wojownicy vs Potwory na Mf'ie ALE nie mogę wejść bo mam "niepoprawną wielkość liter w nicku" i mam się zalogować z nickiem "Roxsd" a nie zmienie nicku z mojego obecnego (RoxSd) Na Roxsd bo strace przedmioty/lvl/topki na mineserwerze i wielu innych serwerach. Czy jest możliwość naprawienia tego błędu? (I nie piszcie że powinienem to napisać w "Problemach" związanych z Mf'em bo to zrobiłem i nie dostalem odpowiedzi od 2 miesięcy.)

Pozdrawiam i z góry dziękuje

EDIT: Dowody https://imgur.com/a/o3CVeD7
Po prostu wejdź na nicku 'Roxsd'.
Przy okazji, nie stracisz żadnych przedmiotów/uprawnień, gdyż 'Roxsd' to fizycznie ten sam nick co 'RoxSd'. System, który zablokował Ci wejście na serwer, powstał po to, by gracze nie kopiowali sobie przedmiotów na trybach takich jak wvsp/WD, właśnie poprzez zmienianie wielkości liter w nicku.
Nie kupie nowej premki? (nie zmienie tez nicku)
Dude nie masz co wchodzić na wvsp jeśli nie zamierzasz wydać 150zł, panuje takie p2w że bez boskich nic nie zrobisz
To fakt.
Co prawda więcej wydać nie musisz (na przykład top1 trybu wydał właśnie jedynie 150zl), jednak bez tego minimum nie będziesz czerpał z gry żadnej przyjemności, i praktycznie nic nie osiągniesz (nawet poświęcając mnóstwo czasu na grę).

@temat
Najlepiej zgłoś się na na centrum pomocy na ts, ponieważ tutaj możesz czekać i czekać Wink
Napisalem do bannana. Jesli nie odpowie wbije na ts'a
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie