MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prośba o odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SergioSmalec
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ uważam że kara jest nieadekwatna do czynu. Mój czyn był godny ukarania ale był to czyn na tle chatu, a więc w obrębie tego narzędzia kara powinna się odbywać. Natomiast moje zachowanie na chatcie też miało bardzo przyjazny wpływ na społeczność trybu, dlatego ze często na trybie GTA używałem chatu do bezinteresownego tłumaczenia gry na trybie osobą początkującym i nie tylko początkującym. Uważam że moje objaśnienia działania trybów były skuteczne ponieważ wiadomo mi o jednym użytkowniku który kupił 50000$ na trybie GTA dzień po wspólnej grze wraz ze mną. Uważam też że zostałem sprowokowany do wypowiedzenia frazy która przyczyniła się do ukarania mnie banem, ponieważ pewien użytkownik obraził mnie pewnym słowem które to słowo użyłem do obrażenia jego rodzica. Teraz żałuje mojego zachowania i obiecuje poprawę we wszystkich obszarach serwera.
Powód blokady: wyzwiska rodzicow graczy/wulgaryzmy
Data nałożenia blokady: Styczeń 26, 2021, 14:00
Moderator banujący: SzybkiBanan
Serwer: Minefox.pl
Odrzucone, wyzywanie i brak poszanowania rodziców innych graczy nie spotka się z uznaniem z naszej strony, a wyjaśnienia i sugerowanie ze kara jest nieadekwatna są niepoważne. Druga szanse możesz zamówić poprzez odbanowanie o ile faktycznie zrozumiałeś swój błąd i zamierzasz się poprawić.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie