MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dodadtkowy pomocnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dziś na serwerze od godziny +/- 15:30 wydziwiają się takie rzeczy https://imgur.com/a/ZAhETlG gracze notorycznie spamowali czy zasmiecali czat oraz wyzywali innych graczy serwera.

I nie, nie chodzi mi o skarge na tych graczy, nie także nie twierdzę że manga to zły pomocnik czy tak samo nie powiem tego o bananie, ale czy według was, mówię to do ogółu , 1- max 2 pomocników obecnie (manga oraz banan) to nie za mało na serwer gdzie stale gra po 40-50 osób ? Proponuję przeprowadzić rekrutacje, na 1-2 pomocników na besta , tak aby był tu jeszcze większy porządek bo gdy mangi nie ma to hulaj dusza piekła nie ma , sprawdzilem czy manga jest dostepny na ts3 badz banan. Banana nie bylo a oto co odpowiedziala mi automatyczna wiadomosc mangi.

<15:42:55> "MrManga": Witaj!

Aktualnie jestem zajęty/nie ma mnie przy komputerze.
Jeżeli masz jakieś pytanie lub potrzebujesz ode mnie pomocy - proszę o napisanie treści pytania/sprawy z którą się do mnie zgłaszasz w wiadomości prywatnej.
Wiadomości typu "Masz chwilkę/Mam sprawę/Jesteś" itp. będą z góry ignorowane.

Nie chce tutaj także mówić że administracja to roboty siedzace 24/7 ale uwierzcie graczom że zasadniczo 1 czynny administrator to o wiele za mało, proszę o odzew graczy.

dodaję do wątku: tak wyglada czat od prawie 20 minut. https://imgur.com/a/yaiEEJd
No cóż, pomocnik który byłby aktywnym graczem lub kimś w tym rodzaju by się przydał, ale widzę pewien problem. Kto miałby być tym pomocnikiem? Wśród graczy besta nie widzę osób które nadawały by się na takowego ?
Nie będę sam takowego wybierał bo nie mi to dane, raczej byłbym za tym aby wyłonić to rekrutacją tak jak na ms czy mf.
rekru na policjanta nowego na bescie przydaloby sie
Też jestem za rekru na nowego policjanta na besta albo zmiane mangi na aktywnego gracza/admina
marna i zaplanowana akcja przegrywow ktorzy sadza ze poplaczac na jednego z najaktywniejszych moderatorow ugrają tym rangi dla siebie czy kolegów...
juz wybanowani na multi i glownych.

co do rekrtu nie ma osob wartych uwagi/zaufania w zakresie rekrtucji.
Przekierowanie