witam to ja SKKF3 , jeden z bossów na minecraftowo.pl chce wam zaproponować administracjo pomysł na update trybu , otóż mogła by być taka minigra (drużynowy deathmath ) na którym by trzeba było zdobyć określoną liczbe fragów ( np 30) i za wygraną drużyna dostaje np 200$ lub 100$ mam nadzieje że ten pomysł wejdzie w serwer.. pozdrawiam boss minecraftowo.pl na GTA
Death coś... NIE!
Cytat:otóż mogła by być taka minigra
Jeżeli nowa minigra to nowy TRYB?!
(18-November-2015 16:27:22)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Death coś... NIE! Cytat:otóż mogła by być taka minigra
Jeżeli nowa minigra to nowy TRYB?!
Nie , na GTA mogła by być taka minigra , bo teraz na minecraftowo.pl jest za przeproszeniem upier.. błąd przez który jest trudno zdobyć kase

Jak tak to chyba wojny gangów czy coś takiego.
Nie lepiej zrobić ustawke Gang VS Gang jak Wygracie to twuj team dostaje 1000$ od przeciwnego Teamu najlepiej nagrac tom umowe że dadzą te 1000$ a jak nie dadzą to wstawic Filmik na forum i tyle
Napisz plugin i wtedy ewentualnie przyjdź z takimi pomysłami... wielokrotnie zaznaczałem że nie piszę pluginów aby spełniać czyjeś fantazje.
Jeśli chodzi o gta to nie wprowadzam tam małych updatów, bo planuje go przerobić całkowicie, znając życie czas się znajdzie dopiero po feriach zimowych bo za dużo rzeczy trzeba ogarniać na bieżąco.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!