MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] UNABAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: marcin0_
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie czaję co się stało, wbiłem dziś na marcin0 1 raz nie było z tydzien jak nie lepiej i patrzę perm
Powód blokady: defraudacja ekonomii
Data nałożenia blokady: 14:20 dzis
Moderator banujący: szumielxd_
Serwer: minefox.pl
serio nie rozumiem co się stało, nie zrobiłem nic złego a jeżeli tak to chciałbym chociaż dokładne wyjaśnienie i dowody, wydaje mi się, że to może jakaś pomyłka albo nieporozumienie, zauważyłem też, że mój znajomy nie ma wyspy. Czym to jest spowodowane? Pozdrawiam.
jak cos gdyby trzeba bylo wyjasnic na ts3 to moge w godzinach 8-20
Jak mam być szczery, to to konto nie dostało bana razem z Twoimi pozostałymi kontami kilka tygodni temu tylko dlatego że o nim najprościej zapomniałem. Wczoraj przeglądałem wszystkie osoby z top 10 ekonomii oraz top 10 wysp, jak się później okazało, druga największa wyspa na trybie była wspierana właśnie Twoimi nielegalnie pozyskanymi monetami. Wyspa została zablokowana, a Twoje konto zablokowane (dla bezpieczeństwa posiada osobnego bana na skyblocku). Myślę że będzie to sprawiedliwe względem osób które walczą o top 10 w sposób legalny, a kilka milionów $ było dość pokaźnym zastrzykiem gotówki dla samej wyspy. Choć tak szczerze to pozostałe osoby z wyspy powinny również otrzymać bana za współpracę z oszustem, w końcu nikt nie zgłosił podejrzanie dużych kwot które przelewał "kolega".

Tu kilka logów:
[Obrazek: kkuk0u5.png]
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie