Piszę w imieniu 8 letniego syna, więc proszę o wyrozumiałość.
Ogląda on filmiki na yt gdzie gracze budują bardzo blisko siebie domy i jest ich bardzo dużo (graczy). To jest jakby budowanie spawnu, ale wszystko na survivalu. Ci gracze żyją w sojuszu. Istnieje możliwość budowania spawnu, a także niszczenia jednej kratki od spawnu.
Gdzie znaleźć taki serwer, aby go przyjęli.
Z góry dzięki za info.
Raczej nikt ci nie odpowie;P
Napisałem coś w podobie: Survival Cauntry.
(15-November-2015 14:33:47)Corleone napisał(a): [ -> ]Raczej nikt ci nie odpowie;P
Czemu?
(15-November-2015 14:35:56)CzepionMC napisał(a): [ -> ]Napisałem coś w podobie: Survival Cauntry.
Możesz w prostszy sposób dla wapniaka napisać pls.
(15-November-2015 14:35:56)CzepionMC napisał(a): [ -> ]Napisałem coś w podobie: Survival Cauntry.
Możesz w prostszy sposób dla wapniaka napisać pls.
Ponieważ za podawanie ip innych serwerow jest ban;O
(15-November-2015 14:39:46)Corleone napisał(a): [ -> ]Ponieważ za podawanie ip innych serwerow jest ban;O
Aha, czaję. A na tym serwerze (mineserwer.pl) nie ma takiego trybu o jaki chodzi mojemu synowi?
Gdzie mogę uzyskać w takim razie odpowiedź na ten problem (jakieś forum ogólne minecraftowe czy coś takiego?)
No ja aktualnie zrobilem watek o dodanie tego, ale napisze ci na pv taki sv...
Niestety, ale wiele graczy na Mineserwerze to nieogarniete 7-latki i "dzialanie w zespole" zaraz sie skonczy rozwalonymi budynkami.
Takich serwerow znam kilka (ale nie podam IP- po pierwsze: za to jest ban, po drugie: to serwer prywatny).
Mozna tez poszukac serwerow o podobnej zasadzie dzialania (freebuild).
Freebuild jest na serwerze Szybkiego. mcsurvi.pl <<Zapraszam. Tak poważniej to itemy zbiera się na wyspie surowcowej (normal świat) i ma się działki
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Oczywiście nikt 7 latka na takie serwery nie wpuści, szczególnie jeśli nie jest to ich dobry kolega czy znajomy z reala. Takie serwery nie są serwerami publicznymi. Jak chce pograć z kolegami niech założy własny serwer na hamachi i po problemie.