MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Labirynty BESTRPG.PL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Chciałem zapytać dlaczego została wyłączona komenda /ec na labirytach?

Sprawia to że są one znacznie mniej opłacalne i nie koniecznie są najlepszym miejscem do zarobku, a właśnie temu mają służyć bo jak każdy wie te klejnoty/głowy z bossów są obecnie warte prawie 0$ na rynku, kompletnie nie przydatne, nikt tego nie chce...

Proszę o jej przywrócenie, gdyż obecnie możemy uzyskać lepsze $ z niektórych expo niż labów co jest dziwne bo na labirynty potrzebujemy przepustki które trochę kosztują + labirynty są właśnie przeznaczone zarobkowi...
Przed chwilą robiłem widmo i też się zastanawiam bo przez to zamiast zarobic 33k+ zarobiłem 15k
wedlug mnie wylaczenie ec na labach to jakies wodoglowie chyba ze wprowadzic by np $ na dodatkoey hajs tak jak w przypadku np zs powiedzmy na widmo 5k 50% 10k 25% i 15k 10% lub jakichs specialnych skrzynek za np gliwy wladcow moze np 10 glow widmo + 1 item z epic bossa = skrzynka niepokonanych setu lub broni czy cos (wiem ze propozycja ostatnia item z epic +10 widmo glow byla by zbyt op ale chodzi o cos w podobie)
Nie widzę sensu usuwania /ec z labów jestem za przywróceniem.
Jak dla mnie jest to dosyć średnia zmiana. Dla przykładu-labirynt mrocznego widmo. Bez bonusów płynących z klanu za pełne eq+ec koron (legendarnych itemków) zarabiałem około 40k przy mniej więcej 40 minutach zbierania itamków. Obecnie w 40 minut dostanie się około 20k! W przypadku cierpiących dusz zarobi się może 10k, a za nieumarłych zaledwie z 5k :/ (a ciągle mówię tu o legendarnych itemach, gdzie czas ich zbierania jest dosyć spory). Teraz robienie labiryntów stało się mocno nieopłacalne. Według mnie lepszy zarobek jest teraz z expowisk co jest dziwne, w końcu labirynty nastawione są na zarobek Big Grin.
@refresh
#Gospodarkaserwerowa

@Refresh
od jutra bedzie smigac.
Przekierowanie