Dziś jako jedyny klan przekroczyliśmy portal i polegliśmy ale nie przez to że niedali byśmy rady bo zostało mu 450k hp tylko z innego względu mianowicie takiego iż boss poniżej 1kk spami moby które dają particle a w takiej ilości każdego wywalało jedynie makal grał na 50fpsach reszte odrazu aut z serwera z mojego klanu także mam propozycje usunięcia tych particli tym mobą

albo zrobić cokolwiek żeby dało się tam wejść bo poniżej 0,5kk hp nie mogłem wejść tam ogólnie pomysł kox bos też jest spoko ale gdy nie da się go robić to lekka lipa
Ja i alpha robiliśmy wczoraj bossa i ani mnie ani jego ani razu nie wywaliło, jeżeli ciebie wywala to po prostu wyłącz sobie particle w ustawieniach. Opcje>ustawienia graficzne>animacje>particle minimal albo wyłącz sobie wszystkie animacje.
Jeżeli boss nie zmienił się od pierwszego testowania (na którym byłem), to problem lagów występuje tylko u niektórych. Ja lagów nie miałem a mój pc jest co najwyżej średni ^^.
ja na swoim serwerze i testach banana wgl nie mialem lagow a to ze.nie wybijaliscie tych mobow to wasz problem mozna zwiekszyc im MaxCombatDistance na np 10 zeby bylo lekko latwiej je zabic
(25-January-2021 11:51:38)lordfangart napisał(a): [ -> ]ja na swoim serwerze i testach banana wgl nie mialem lagow a to ze.nie wybijaliscie tych mobow to wasz problem mozna zwiekszyc im MaxCombatDistance na np 10 zeby bylo lekko latwiej je zabic
je da się zabić ? z 5min jednego waliłem mieczem i nic :_:
je mozna uderzyc z max 5 kratek polecam luk/zbugowanie sie o wiezyczke wtedy podrjda i bedziesz mogl je zabic
po restarcie czestotliwosc pojawiania sie particli zmiejszy sie 10krotnie