MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] ZBIRU110
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick oskarżonego: ZBIRU110
Tryb gry: Survival
Serwer: MineSerwer.pl
Powód: Oferta sprzedaży swojego konta za walutę niezwiązaną z serwerem.
Sugerowany wymiar kary: Według regulaminu nie można handlować swoim kontem, permik. Smile
Dowody: http://scr.hu/47yl/4his1
Ale chciał sprzedać konto ZBIRU110 w mc? Jak tak to bardzo źle http://mineserwer.pl/Temat-TEST-POMOCNIK...e-ZBIRU110
Moim zdaniem brak słowo klucza Wink Nie napisał "konta mc", może chodziło mu o steam lub coś w tym stylu. Heh. Nie udupicie go Wink
Cytat:10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

Pozdro
Ale i tak go nie udupicie rozumiesz tego Smile? Od 3 dni cebule próbują przeszkodzić temu żeby zbiru miał pomocnika bo dobrze wiedzą że połowa połowa kumpli-cheaterów poleci więc spoko Smile
Napisałem to dla zabawy, po co miałbym sprzedawać konto jak mam szanse na pomo? Może najpierw pomyśl zanim wrzucisz coś na siłę, żeby przeszkodzić.
Co to za pomocnik ktory nie zna regulaminu?
Co to za użytkownik który na siłę próbuje kogoś udupić żeby nie miał pomocnika?
Jak użytkownik ma powód to tak jest.
Jak dla mnie - napisane dla trollu. Tak samo jak niektórzy pisali że mają skrypty/cheaty.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie